Οδήγησε όπισθεν πάνω από 16 χιλιόμετρα σε λιγότερο από 30 λεπτά και σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ

Ήταν μια δύσκολη και κουραστική προσπάθεια.
Bibek Raj Giri via Getty Images

Ένας άνδρας, 35 ετών, από την πολιτεία Ταμίλ Ναντού της Ινδίας σημείωσε πρόσφατα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη απόσταση που διένυσε με όπισθεν σε λιγότερο από 30 λεπτά. Η απόσταση αυτή ήταν16 χιλιόμετρα και 140 μέτρα.

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στο Edappadi Bypass στο Ταμίλ Ναντού, ο Χανδραμούλη, από το Σαλέμ, κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ οδηγώντας 16 χιλιόμετρα και 140 μέτρα με την όπισθεν σε λιγότερο από 30 λεπτά, αναφέρει το Odditycentral.

Ο Χανδραμούλη, του οποίου το πάθος για την οδήγηση ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 10 ετών εξασκήθηκε σκληρά για να σπάσει το ρεκόρ που κατείχε ο 22χρονος Τέσον Τόμας από την Παθαναμθίτα στην πολιτεία της Κεράλα στην Ινδία, ο οποίος είχε διένυσε 14,2 χιλιόμετρα οδηγώντας με όπισθεν για 30 λεπτά.

Εξηγώντας γιατί αποφάσισε να σπάσει το συγκεκριμένο παγκόσμιο ρεκόρ, ο Χανδραμούλη είπε ότι ήθελε οι νέοι να κατανοήσουν τη σημασία της ασφάλειας.

Αν και εξασκήθηκε στην όπισθεν για την προσπάθεια, ο Χανδραμούλη είπε ότι έπρεπε να αντιμετωπίσει τον βασανιστικό πόνο στον αυχένα.