Οι Jonas Brothers επανασυνδέθηκαν χάρη στην Σόφι Τέρνερ

Οι Jonas Brothers επανασυνδέθηκαν χάρη στην Σόφι Τέρνερ
Jordan Strauss/Invision/AP

Όλοι ξέρουμε ότι οι Jonas Brοthers επανασυνδέθηκαν μετά από 6 χρόνια και μας χαρίζουν πλέον επιτυχίες, αλλά γνωρίζατε ότι ο λόγος που έγιναν ξανά μπάντα ήταν η Σόφι Τέρνερ;

Το συγκρότημα διαλύθηκε μετά από μεγάλες διαφωνίες μεταξύ των τριών αδελφών, Κέβιν, Τζόι και Νικ σχετικά με τις συναυλίες, τις ταινίες και οτιδήποτε έχει να κάνει με την μπάντα. Μάλιστα, έμειναν χωρίς παραγωγό λόγω της κακής σχέσης που είχαν. Έτσι, ο καθένας πήρε ξεχωριστούς δρόμους και δεν πίστευαν ποτέ ότι θα ξανά γίνονταν συγκρότημα.

Μέχρι που ήρθε στο προσκήνιο η Σόφι Τέρνερ. Με την βοήθειά της, ο Τζόι Τζόνας, κατάφερε να φτιάξει την σχέση του με τα αδέρφια του.

«Είδα την υπέροχη ρομαντική σχέση που είχε με τα αδέρφια της και αυτό με ενθάρρυνε να κάνω κάτι για τα δικά μου αδέρφια. Ήταν ένα ξύπνημα για εμένα», δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό.

Μετά από χρόνια αδιάκοπων φημών, οι Jonas Brothers πήραν τη μεγάλη απόφαση να ικανοποιήσουν την επιθυμία του κοινού και να μπουν ξανά στο στούντιο. Από τότε έχουν γράψει δύο singles, τα «Sucker» και «Cool», ετοιμάζουν ένα νέο άλμπουμ και ξεκινούν την περιοδεία τους τον επόμενο χρόνο.

Ίσως πρέπει να ευχαριστήσουμε την Σόφι Τέρνερ λοιπόν για αυτό.

Πηγή: Gossip Press