Οι πρόβες τσαγιού της Meghan Markle λίγο πριν τη συνάντησή της με τη βασίλισσα

Το επερχόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας εκπαιδεύτηκε σε τεϊοπωλείο στην Καλιφόρνια πριν συναντήσει τη Βασίλισσα

Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Harry, Meghan Markle όπως φαίνεται, εξάσκησε τις δεξιότητές της στο να πίνει τσάι ακολουθώντας τον «βασιλικό» τρόπο, λίγο πριν την πρώτη επίσημη συνάντησή της με τη βασίλισσα, όπως αναφέρει η βρετανική Independent.

Σύμφωνα με τον βιογράφο της βασιλικής οικογένειας Andrew Morton, λίγο πριν τη συνάντησή της με τη βασίλισσα το προηγούμενο φθινόπωρο, η Markle επισκέφτηκε το τεϊοπωλείο Rose Tree Cottage στην Καλιφόρνια, ώστε να κάνει πρόβες.

Στο επερχόμενό του βιβλίο με τίτλο «Meghan: A Hollywood Princess», ο Morton περιγράφει το πώς η Markle εκπαιδεύτηκε σε ό,τι χρειαζόταν για το απογευματινό της τσάι με την Βασίλισσα Ελισάβετ: από το πώς θα χαιρετίσει τον συνομιλητή της μέχρι πώς να κρατάει το φλιτζάνι, σύμφωνα με την παράδοση.

Η συνάντησή τους διήρκησε μια ώρα και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, πήγε πολύ καλά, με τη Markle να περιγράφει τη Βασίλισσα ως μια «εκπληκτική» γυναίκα. Λίγες μέρες αργότερα, ο πρίγκιπας Harry και η Markle ανακοίνωσαν και επίσημα τον αρραβώνα τους.

Πηγή: Independent