Μία μεγάλη συναυλία για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έδωσε η γνωστή ιρλανδική μπάντα των «U2» την παραμονή των Χριστουγέννων στο Δουβλίνο.
Το γνωστό ιρλανδικό συγκρότημα U2 συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία που δόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Δουβλίνο

Το γνωστό ιρλανδικό συγκρότημα U2 συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία που δόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Δουβλίνο με σκοπό την προσφορά βοήθειας στους αστέγους της πόλη, μέσω της Κοινότητας Simon, μία φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθάει άστεγους ή άτομα που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, τα μέλη των U2 ξεσήκωσαν τον κόσμο ερμηνεύοντας ένα τραγούδι από το τελευταίο τους άλμπουμ, καθώς και τα κάλαντα «Holy Night» και «O Night Divine», ενώ νωρίτερα τραγούδησαν το Baby Please Come Home, που είχε ερμηνεύσει για πρώτη φορά η Νταρλίν Λοβ το 1963.

Στη συναυλία συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι ιρλανδοί μουσικοί: Γκλεν Χάνσαρντ, Ντάμιεν Ράις, Ντάνι Ορίλι, Ίμελντα Μέι, Λουκ Κλερκίν, Μούντι και Ρόισιν Ο.

Στην Ιρλανδία υπάρχουν περίπου 10.000 άστεγοι, μεταξύ των οποίων και 4.000 παιδιά. Η φιλανθρωπική οργάνωση Inner City Helping Homeless ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 100 άτομα βρέθηκαν να κοιμούνται στο δρόμο το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Δημοφιλή