Οι Γερμανοί ξανάρχονται

Ειδική πτήση της TUI σήμερα στην Κω, σε λίγες ημέρες και στη Ρόδο από την DER Touristik.
HuffPost Greece

Δεν πρόκειται για την αλληγορική ταινία, με το ιδιαίτερο χιούμορ, του Αλέκου Σακελλάριου το 1948, αλλά το γεγονός ότι οι πρώτοι Γερμανοί τουρίστες έρχονται επίσημα σήμερα στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια πτήση του τουριστικού οργανισμού TUI, σε συνεργασία με την Bild και το αεροσκάφος που θα προσγειωθεί περίπου στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουνίου, στο αεροδρόμιο της Κω, πρόκειται να μεταφέρει 170 Γερμανούς γιατρούς για ολιγοήμερες διακοπές, ως επιβράβευση για την προσπάθεια που κατέβαλαν στη χώρα τους, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

HuffPost Greece

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αεροδρόμιο της Κω, ανοίγει νωρίτερα από την 1η Ιουλίου, για διεθνείς πτήσεις, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρας της πτήσης αυτής.

Μάλιστα, την πτήση θα υποδεχθούν τόσο ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, όσο και ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, οι οποίοι αύριο, σε κοινή συνέντευξη τύπου με εκπροσώπους της TUI, θα αναφερθούν στη συνεργασία των δύο πλευρών και βέβαια, εκείνο που ενδιαφέρει, είναι πόσους τουρίστες θα φέρει φέτος η TUI στην Ελλάδα, από τα 3 και πλέον εκατ. που έφερε το 2019.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε εδώ, στο νησί της Κω. Το νησί από το οποίο ουσιαστικά ξεκινάμε με την πρώτη πτήση από το εξωτερικό σε περιφερειακό αεροδρόμιο τον ελληνικό τουρισμό. Ξέρουμε όλοι πως φέτος θα είναι μια διαφορετική και δύσκολη χρονιά, αλλά είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα είναι μια ασφαλής χρονιά. Συμβολικά ξεκινάμε από το νησί του Ιπποκράτη, από το νησί που η Ιατρική ξεκίνησε και διαδόθηκε. Συναντηθήκαμε και με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται εδώ για αυτόν το σκοπό και θα πιάσει δουλειά μέσα στις επόμενες ημέρες για να μας προστατεύει όλους. Παραμένουμε σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα για οτιδήποτε προκύψει στο νέο αυτό ξεκίνημα,» είπε ο Χάρης Θεοχάρης, ενώ ο Μάνος Κόνσολας, τόνισε ότι «στέλνουμε το μήνυμα ότι η Κως είναι εδώ, είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της. Η επόμενη ημέρα για τον ελληνικό τουρισμό συνδέεται με τη διαμόρφωση μιας νέας τουριστικής ταυτότητας, που θα στηρίζεται σε ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο και θα εισάγει νέα στοιχεία στο τουριστικό προϊόν του νησιού.».

HuffPost Greece

Ανοίγει το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Amada Colossos Resort, για Γερμανούς τουρίστες.

Λίγα μίλια μακριά από την Κω, το μεγαλύτερο νησί της Ρόδου, πρόκειται κι αυτό να υποδεχθεί Γερμανούς τουρίστες.

Στις 9 Ιουλίου 2020, τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, ανοίγει το υπερπολυτελές Amada Colossos Resort καθώς σε συνεργασία με έναν ακόμα σημαντικό τουριστικό οργανισμό, την DER Touristik, θα φιλοξενήσει Γερμανούς τουρίστες για φέτος.

«Το Amada Colossos Resort μετά και την πρόσφατη ανακατασκευή του, καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα περιβάλλον αυθεντικής και ζεστής ελληνικής φιλοξενίας, υψηλής ποιότητας και γενναιοδωρίας. Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη των εταίρων μας στη DER Touristik και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ξέγνοιαστες και ονειρικές διακοπές σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον που ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας,» ανέφερε ο Άρης Σουλούνιας, CEO της Colossos S.A. - Amada Colossos Resort.