ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20/04/2015 16:46 EEST | Updated 20/04/2015 16:47 EEST

Στην Αθήνα Κατάινεν - Αβραμόπουλος

ASSOCIATED PRESS
European Commissioner for Jobs, Growth, Investment and Competitiveness Jyrki Katainen addresses the media at the European Commission headquarters in Brussels, Tuesday, Nov. 4, 2014. European Union slashed its economic growth forecasts for the bloc on Tuesday, indicating the recovery will remain sluggish amid problems for the biggest economies, particularly France. (AP Photo/Yves Logghe)

Την Αθήνα θα επισκεφθoύν στις 23-24 Απριλίου ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής αρμόδιος για την απασχόληση, την ανάπτυξη, τις επενδύσεις και την ανταγωνιστικότητα Γίρκι Κατάινεν και ο επίτροπος μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος στο πλαίσιο της προώθησης στα κράτη μέλη του επενδυτικού πακέτου της ΕΕ.

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο κ. Κατάινεν θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία, εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επενδυτές και φοιτητές προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για το επενδυτικό πακέτου ύψους 315 δισ. ευρώ και θα συμμετάσχει σε ανοιχτό διάλογο με πολίτες. Ενόψει της επικείμενης επίσκεψής του ο Γ. Κατάινεν δήλωσε ότι προσβλέπει σε αυτή τη συνάντηση με τους πολίτες οι οποίες είναι πάντα ιδιαίτερα χρήσιμες.

(Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sponsored Post