ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/06/2018 11:08 EEST

Οικογενειακή υπόθεση το έγκλημα στην Αταλάντη. Ο επιχειρηματίας φαίνεται να μαχαίρωσε τη γυναίκα του μέχρι θανάτου και να αυτοκτόνησε

EUROKINISSI

Σε έγκλημα πάθους παραπέμπουν τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της αστυνομία για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στη Σκάλα Αταλάντης.

Ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του, 51 και 42 ετών αντίστοιχα, βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, από συνεργάτη της γυναίκας που ανησύχησε καθώς δεν εμφανίστηκε στη δουλειά και δεν μπορούσε να την βρει στο τηλέφωνο. Οι αρχές από την πρώτη στιγμή δεν απέκλειαν κανένα ενδεχόμενο για τις συνθήκες και τα κίνητρα του εγκλήματος.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η 42χρονη γυναίκα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, ενώ ο 51χρονος σύζυγός της είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι με καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα,  το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι ακούστηκε να καυγαδίζει έντονα, κάτι που δεν το συνήθιζε και εκτιμάται πως ο διαπληκτισμός είχε τραγικό τέλος. 

Η 42χρονη εκτιμάται πως πάλεψε για να σωθεί από τις επιθέσεις που δέχθηκε από τον σύζυγό της αλλά τελικά βρέθηκε νεκρή στην κουζίνα φέροντας με πολλαπλές μαχαιριές. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και το πτώμα του 51χρονου επιχειρηματία, ο οποίος εκτιμάται πως αφού σκότωσε τη γυναίκα του πήρε την καραμπίνα, την έβαλε κάτω από το σαγόνι του και αυτοπυροβολήθηκε.

Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Γείτονες,φίλοι και συγγενείς πάντως δηλώνουν πως το γνωστό στην ευρύτερη περιοχή ζευγάρι είχε μια πολύ καλή σχέση και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα για σχόλια. 

Πηγή: Lamia Report