ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/01/2018 12:56 EET | Updated 26/01/2018 15:01 EET

Οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά: Πατέρας και γιος αυτοκτόνησαν μαζί

Eurokinissi

Απόγνωση εκφράζει στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πίσω του ο 65χρονος, ο οποίος αυτοκτόνησε ξημερώματα της Παρασκευής μαζί με τον 89χρονο πατέρα του, μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή του Βατόλακκου Χανίων.

Ο 65χρονος απευθυνόταν στο σημείωμα λίγων γραμμών προς τα δύο του παιδιά, από τα οποία ζητούσε συγχώρεση, χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. «Συγνώμη που φεύγω με αυτόν τον τρόπο αλλά δεν αντέχω άλλο», φέρεται να έγραψε. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν διαζευγμένος και ζούσε εδώ και πολύ καιρό μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς του.

Τα ξημερώματα αποφάσισε μαζί με τον πατέρα του να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των Αρχών, μεγάλη ποσότητα φαρμάκων. Την ώρα εκείνη, η ηλικιωμένη μητέρα του -σύζυγος του 89χρονου- κοιμόταν και έτσι αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί το πρωί.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαλευκανθούν από τη νεκροψία-νεκροτομή τα επόμενα 24ωρα. Τα πτώματα βρέθηκαν από τη μητέρα, η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι βρίσκοντας συσκευασίες φαρμάκων και ένα σημείωμα, που στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είχε γραφτεί από τον 65χρονο.

Sponsored Post