Όλα όσα θέλει το παιδί σου από την τηλεόραση σε ένα χειριστήριο

Ο νέος τρόπος που θα βλέπει τηλεόραση το παιδί σου σπίτι με απόλυτα ασφάλεια και ψυχαγωγία είναι εδώ

Ο σύγχρονος πονοκέφαλος των γονιών ακούει στο όνομα ‘τηλεόραση’ και συγκεκριμένα στα προγράμματα στα οποία έχουν πρόσβαση τα παιδιά τους. Εκπομπές, σειρές, ταινίες αμφιβόλου ποιότητας, παιδικά με σκηνές βίες και δεκάδες ριάλιτι απειλούν τα παιδικά μάτια στην πιο τρυφερή περίοδο της ζωής τους. Εκεί που μαθαίνουν τον κόσμο και βάζουν τις βάσεις για να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους.

Κάπου εδώ έρχεται η WIND VISION, η νέα οικογενειακή συνήθεια για να βάλει τέλος στον εφιάλτη της αβεβαιότητας χιλιάδων γονέων. Μία νέα υπηρεσία η οποία προσφέρει ποικιλία παιδικού και ποιοτικού περιεχομένου με τη δυνατότητα γονικού ελέγχου στο 100%. Γιατί εσύ μπορείς να αποφασίσεις το τι θα βλέπει το παιδί σου, κλειδώνοντας και ξεκλειδώνοντας προγράμματα με τη χρήση κωδικού που έχεις ορίσει. Ο απόλυτος έλεγχος του περιεχομένου με το οποίο έρχονται σε επαφή τα παιδιά, ανήκει σε εσένα.

Ο συνδυασμός όμως της απόλυτης ασφάλειας με την ψυχαγωγία δεν σταματά εντός του σπιτιού. Όπου και αν βρίσκεσαι μαζί με την οικογένειά σου, δεν ανησυχείς μήπως έρθουν τα παιδιά σε επαφή με ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Για αυτό φροντίζει η εφαρμογή WIND VISION μέσω της οποία τα παιδιά έχουν πρόσβαση από παντού στο πλούσιο περιεχόμενο το οποίο είναι απόλυτα ελεγχόμενο από τους γονείς. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα απόλυτα προστατευόμενο περιβάλλον εντός και εκτός σπιτιού, καθώς ό,τι βλέπει το παιδί έχει οριστεί από τους ίδιους τους γονείς του.

Πέρα όμως από την απαραίτητη απόλυτη ασφάλεια, η WIND VISION προσφέρει μία ποικιλία παιδικού περιεχομένου Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών αναμένουν τους τηλεθεατές προσχολικής και σχολικής ηλικίας στα Disney Channel, Junior Disney, Disney XD, Nickelodeon, Smile και Baby Tv και το Netflix που προσφέρει μεγάλη ποικιλία παιδικών ή εφηβικών σειρών και ταινιών. Καθώς η WIND VISION αποτελεί το πρώτο Android TV Box στην Ελλάδα, παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε επιπλέον παιδικό περιεχόμενο με πασίγνωστες ταινίες -και τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες- μεταγλωττισμένες στα ελληνικά μέσω του Google Play Movies και σε μία τεράστια ποικιλία παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους μέσω του Google Play Games.

Η εμπειρία όμως της WIND VISION δεν σταματά εδώ και έρχεται να λύσει και άλλα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν στη σχέση οικογένειας-τηλεόρασης. Όπως για παράδειγμα όταν το παιδί δεν θέλει να διαβάσει ή δεν θέλει να κάνει μία εξωσχολική δραστηριότητα γιατί θα χάσει το αγαπημένο του πρόγραμμα στην τηλεόραση. Η’ όταν υπάρχει “διχόνοια” στο σπίτι για το τι θα επιλέξει η οικογένεια. Για το πρώτο έρχεται η δυνατότητα catch up tv έως και 7 ημέρες πριν για να μη χάσεις αυτό που θες να δεις. Ενώ για το δεύτερο, η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής διαφορετικού περιεχομένου από την τηλεόραση, το tablet ή το κινητό των γονιών μέσω της εφαρμογής WIND VISION που είναι διαθέσιμη σε Google Store και Αpp Store!

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα νέο τρόπο που θα βλέπουν τα παιδιά τηλεόραση. Σε ένα ένα ξεχωριστό περιβάλλον περιεχομένου αφιερωμένο σε αυτά με μία τεράστια ποικιλία παιδικών σειρών και ταινιών στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι original Netflix παραγωγές με δημοφιλείς παιδικούς ήρωες. Με πλούσιο παιδικό περιεχόμενο μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με ελληνικούς υπότιτλου. Με ό,τι θέλει το παιδί σου από μία τηλεόραση να βρίσκεται σε ένα χειριστήριο: Στο δικό σου χειριστήριο!