Ομολόγησε προφορικά ο 22χρονος τη δολοφονία στο Περιστέρι

Δήλωσε μάλιστα, ότι θέλει να αποκαλύψει λεπτομέρειες.
.
.
Eurokinissi

Προθεσμία για το πρωί της Δευτέρας, 8 Αυγούστου, ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο εικοσιδυάχρονος, τον οποίο συνέλαβαν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία της ανήλικης κοπέλας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα στελέχη του ανθρωποκτονιών, τα οποία τον μετέφεραν από τα σύνορα με τα Σκόπια στην Αθήνα ομολόγησε προφορικά την πράξη και μάλιστα, δήλωσε ότι θέλει να τους αποκαλύψει λεπτομέρειες. Ωστόσο, επειδή σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν επίσημα να πάρουν την κατάθεση του.

Μετά το βράδυ της Δευτέρας, 1 Αυγούστου, οπότε και ανακαλύφθηκε η δολοφονία, ο φερόμενος ως δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί. Άφησε μέσα στο διαμέρισμα τα κλειδιά του, αλλά πήρε μαζί του όλα τα προσωπικά του αντικείμενα. Από την πρώτη στιγμή οι ερευνητές της ασφάλειας θεωρούσαν δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ενεργοποίησαν όλα τα δίκτυα πληροφοριών και είδαν ότι ο εικοσιδυάχρονος ξεκίνησε ένα ταξίδι προς την βόρεια Ελλάδα. Ζήτησαν και εκδόθηκε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές των Σκοπίων, για τις κινήσεις και τον τελικό προορισμό του.

Μαζί του είχε το κινητό τηλέφωνο του, αλλά και εκείνο της δεκαεπτάχρονης, το οποίο δεν είχε κάρτα σύνδεσης με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Και τις δύο συσκευές της πέταξε κατευθυνόμενος στην Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και έναν ομοεθνή του, ο οποίος τους αποκάλυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε επικοινωνήσει μαζί του και του είχε αναφέρει ότι θα φύγει για τη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα τα δύο νεαρά παιδιά αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους και ότι η 17χρονη ήθελε να διακόψουν. Αυτό θεωρείται και το πιθανότερο κίνητρο της δολοφονίας. Μένει όμως να το αποκαλύψει ο κατηγορούμενος στον ανακριτή την Δευτέρα, 8 Αυγούστου.