Δολοφονία 17χρονης: Την έπνιξε και εξαφανίστηκε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στο Περιστέρι. Αφαντος ο δράστης, φόβοι ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει στο εξωτερικό.
Eurokinissi

Σήμα σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας έχουν αποστείλει τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που καταζητούν τον νεαρό σύντροφο τής 17χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας, καθώς όλα τα στοιχεία τον καταστούν Νο1 ύποπτο για τη δολοφονία της.

Eurokinissi

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός της επήλθε από απόφραξη των έξω αεριοφόρων οδών, πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης της έκλεισε το στόμα και τη μύτη και την έπνιξε.

Η μητέρα και η αδελφή του θύματος την άφησαν εν ζωή στο σπίτι, όταν έφυγαν στις 4.00 το απόγευμα τής Δευτέρας. Λίγο μετά τις 17.00 η 17χρονη δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους και στις 20.00 πήγαν στο διαμέρισμα τής οδού Αραχώβης η κόρη με τον σύντροφό της και την εντόπισαν επάνω στο κρεβάτι της νεκρή. Φορούσε πιτζάμες και είχε κάποιες εκδορές στο πρόσωπο και το χέρι. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και πολύ γρήγορα η σκηνή του εγκλήματος αποκλείστηκε.

Eurokinissi

Οι ερευνητές της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης και ρώτησαν τους συγγενείς του θύματος εάν και ποιος άλλος είχε κλειδί για το σπίτι.

Εκείνοι κατονόμασαν τον σύντροφο τής 17χρονης, έναν υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος μάλιστα συχνά έμενε στο διαμέρισμα, αλλά τα πράγματά του είχαν κάνει φτερά.

Οι ερευνητές του Ανθρωποκτονιών τον αναζήτησαν σε διάφορα σημεία, στα οποία πληροφορήθηκαν ότι διέμενε, καθώς δεν έχει μόνιμη διαμονή, αλλά κανένας δεν τον έχει δει από το απόγευμα τής Δευτέρας και εκφράζουν φόβους ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Δημοφιλή