Σε σοβαρό τροχαίο η ηθοποιός Αν Χεκ, αναφορές πως έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα (pics-vid)

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως αρχικά να έπεσε πάνω στο γκαράζ, έκανε πίσω και έπεσε ξανά με μεγάλη ταχύτητα. Πληροφορίες πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
|
Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Η Αν Χεκ, η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο «Έξι Μέρες και Επτά Νύχτες» του 1998 και το «Donnie Brasco» του 1997, τραυματίστηκε σοβαρά την Παρασκευή, 5 Αυγούστου, όταν το αυτοκίνητό της προσέκρουσε σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες.

Το όχημα έπεσε σε διόροφη κατοικία στη γειτονιά Μαρ Βίστα, στη δυτική πλευρά της πόλης, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε ισχυρή φωτιά, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες.

Το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο ατύχημα βείσκεται στο όνομα της Χεκ, όπως ανέφεραν αξιωματούχοι στους Los Angeles Times.

Οι αξιωματούχοι δεν επιβεβαιώνουν πως η Χεκ ήταν η οδηγός. Μια πηγή πληροφόρησε το CNN ότι η Χεκ ήταν το πρόσωπο που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σχεδόν 60 πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο της συντριβής και έσβησαν τη φωτιά, μια ώρα αργότερα.

Μάρτυρες περιγράφουν πως η ηθοποιός, η οποία φαινόταν αρχικά να έπεσε στο γκαράζ ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων, απομακρύνθηκε από το σημείο για να επανέλθει με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα.

Το TMZ δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία της Χεκ μέσα στο αυτοκίνητο, με ένα μπουκάλι με κόκκινο καπάκι στην ποτηροθήκη της.

Οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου δήλωσαν ότι ο ηθοποιός «ενεργούσε υπό την επίρροια ουσιών», αναφέρουν οι Los Angeles Times.

Ωστόσο, πηγές του TMZ επισημαίνουν ότι η κατάσταση της Χεκ εμπόδισε τους γιατρούς να προσδιορίσουν εάν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ οδηγούσε το Mini Cooper.