Οριστικά εκτός social media η Meghan Markle

Οριστικά εκτός social media η Meghan Markle

Έκλεισε οριστικά η Meghan Markle τους λογαριασμούς της σε Facebook, Instagram και Twitter, όπως επιβεβαίωσε το Παλάτι του Kensington στην HuffPost.

«Η δίδα Markle είναι ευγνώμων σε όλους όσοι την ακολούθησαν στους λογαριασμούς της στα social media ανά τα έτη, αλλά καθώς δεν τα έχει χρησιμοποιήσει για κάποιο διάστημα, πήρε την απόφαση να τα κλείσει», είπαν από το Παλάτι.

Η ηθοποιός έκλεισε επίσης το lifestyle blog της, το The Tig, τον περασμένο Απρίλιο, όταν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Harry.

«Μετά από περίπου τρία όμορφα χρόνια σε αυτή την περιπέτεια που πέρασα μαζί σας, είναι ώρα να σας αποχαιρετήσω», είπε η Markle στους followers της. «Αυτό που ξεκίνησε ως ένα προσωπικό μου αγαπημένο project εξελίχθηκε σε μια καταπληκτική κοινότητα για έμπνευση, στήριξη, διασκέδαση και ξεγνοιασιά. Κάνατε τις μέρες μου πιο ευχάριστες ενώ η εμπειρία ήταν υπέροχη».

Σημειώνεται, ότι κανείς από το Παλάτι δεν διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα. Αντιθέτως, υπάρχει ένας συλλογικός σε Facebook, Instagram και Twitter που ανεβάζει φωτογραφίες και πληροφορίες για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge, καθώς και για τον πρίγκιπα Harry.

Πηγή: HuffPost

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση