Πάνω από 20 εκατομμύρια τουρίστες είδαν τη διαφήμιση της Ελλάδας μέσω της SKY Express

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της συνδιαφήμισης του ΕΟΤ με την ελληνική αεροπορική εταιρεία.
ΕΟΤ
ΕΟΤ
ΕΟΤ

Ένα ακόμα πρόγραμμα συνδιαφήμισης του Eλληνικού Οργανισμού Τουρισμού με τη SKY express ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αναδεικνύοντας την εικόνα της Ελλάδας διεθνώς.

Το ετήσιο διαφημιστικό πλάνο αποτελούμενο από έξι καμπάνιες, απλώθηκε σε online και offline μέσα.

Σκοπός της κοινής εκστρατείας είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η άμβλυνση της εποχικότητας, μέσω της ανάδειξης μοναδικών και πολυθεματικών εμπειριών σε όλη την Ελλάδα, σε όλη τη διάρκεια του έτους. Απώτερος στόχος είναι, η ενίσχυση της ζήτησης κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά και η γεωγραφική διασπορά των επισκεπτών σε περισσότερους προορισμούς της χώρας.

Οσον αφορά στα αποτελέσματα, σημειώνουμε ότι τον χειμώνα του 2023, οι πέντε κύριες αγορές - στόχος (Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο και Μεγάλη Βρετανία) σημείωσαν αύξηση σε ετήσια βάση ψους 74%. Επίσης, το καλοκαίρι του 2023, το ποσοστό ετήσιας αύξησης της ζήτησης από τις συγκεκριμένες αγορές άγγιξε το 73%, ενώ πάνω από 20 εκατομμύρια τουρίστες - καταναλωτές παρακολούθησαν τις διαφημιστικές εκστρατείες της SKY express σε όλη την Ευρώπη.

Η πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, ανέφεραν ότι: «Οι συνεργασίες είναι βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Γι΄ αυτό τα τελευταία χρόνια υλοποιούμε στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού ένα ευρύ πρόγραμμα συνδιαφήμισης με αεροπορικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ειδικά το πρόσφατο πρόγραμμα, το οποίο είχε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν στοχευμένο σε 2 άξονες: την επέκταση της τουριστικής περιόδου και την ανάδειξη νέων προορισμών σε όλη τη χώρα. Ένα μέρος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ελληνική αεροπορική εταιρεία SKY express».

Ο Γεράσιμος Σκαλτσάς, Chief Commercial Officer της SKY express σημείωσε ότι: «Διαθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών σε όλη την Ελλάδα, για εμάς αποτελεί όχι μόνο επιβεβλημένη, αλλά και αναμφισβήτητη πρακτική η προβολή της χώρας μας σε όλη τη διάρκεια του έτους. Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι σε αυτό τον στόχο τον οποίο υπηρετούμε με σειρά πρωτοβουλιών και στρατηγικών προβολής. Τα αποτελέσματα της μεταξύ μας προσπάθειας είναι εξαιρετικά, όπως και η συνεργασία μας με την ομάδα του ΕΟΤ και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για αυτό».

Δημοφιλή