Πατέρας εγκαταλείπει το 8 μηνών παιδί του και πάει για ποτό

Antonio Esplugues / EyeEm via Getty Images

Aπίστευτο περιστατικό στο Παραλίμνι στην Κύπρο το βράδυ της Παρασκευής όταν μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου κατά τις 11:30 το βράδυ κι ενώ διενεργούσαν ελέγχους στη λεωφόρο Πρωταρά έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο και συνέχισε την πορεία του. Στη συνέχεια τα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην οικία του οδηγού για εντοπισμό του. Κατά την άφιξη τους, αντιλήφθηκαν από ανοικτό παράθυρο της ισόγειας οικίας ένα βρέφος, το οποίο βρισκόταν σε βρεφικό κρεβάτι και έκλαιγε συνεχώς.

Τα μέλη της Αστυνομίας κάλεσαν τους ενοίκους της οικίας να ανοίξουν χωρίς καμία ανταπόκριση. Λίγω ώρα αργότερα έφτασε ο οδηγός ο οποίος αποδείχθηκε πως είχε παρατήσει το παιδί προσωρινά. Υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και αποδείχθηκε πως είχε πιει παραπάνω αφού η τελική ένδειξη ήταν τα 90μg αντί 22μg και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Τη φροντίδα του βρέφους ανέλαβε η μητέρα του, η οποία είχε ενημερωθεί για το περιστατικό. Ο 38χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σε σχέση με την εγκατάλειψη του βρέφους, κατηγορήθηκε γραπτώς και η 28χρονη μητέρα του.

Πηγή: philenews