Πειραιάς: Δεκάδες μολότοφ στα χέρια δύο νεαρών

Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για επίθεση εναντίον αστυνομικών και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει έντονη παρουσία σε πορείες αντιεξουσιαστών.
imageBROKER/Rico Mark Ruede via Getty Images

Έρευνα της Κρατικής Ασφάλειας πυροδότησε ο εντοπισμός δύο νεαρών στην Ακτή Ποσειδώνος, στον Πειραιά, οι οποίοι μετέφεραν δεκάδες ακέραιες βόμβες μολότοφ.

Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 24χρονο, που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και κατά τον έλεγχό τους οι αστυνομικοί εντόπισαν 39 εμπρηστικές βόμβες μέσα σε δύο σακίδια και μία σακούλα.

Οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, όπου διαπιστώθηκε πως ο ένας από τους δύο συλληφθέντες έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για επίθεση εναντίον αστυνομικών, ενώ -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- έχει έντονη παρουσία σε πορείες αντιεξουσιαστών.
Μετά τον εντοπισμό των μολότοφ, παρουσία εισαγγελέα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια των δύο νεαρών, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- εντόπισαν σπρέι, κροτίδες και μάσκες.

Δημοφιλή