ΔΙΕΘΝΕΣ
06/09/2018 18:34 EEST

Πυροβολισμοί σε τράπεζα στο Σινσινάτι -4 νεκροί

Twitter

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε λόμπι τράπεζας στο Σινσινάτι, πυροβολώντας τουλάχιστον 12 φορές πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

«Τι τραγικός τρόπος να ξεκινήσει η μέρα. Η μάστιγα της ένοπλης βίας μόνο ζημιά αφήνει» δήλωσε δημοτικός σύμβουλος της περιοχής.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Λέονανρτ Κέιν, δήλωσε στο Cincinnati Enquirer ότι ετοιμαζόταν να μπει στην τράπεζα, όταν κάποιος τον ειδοποίησε για τους πυροβολισμούς. Ο Κέιν ανέφερε στην εφημερίδα ότι είδε μια γυναίκα να οδεύει προς την είσοδο της τράπεζας, πολλοί επιχείρησαν να την ειδοποιήσουν για τους πυροβολισμούς, αλλά εκείνη φορούσε ακουστικά και δεν τους άκουσε, οπότε μπήκε στην τράπεζα. «Την πυροβόλησε με το που μπήκε» αναφέρει ο μάρτυρας.

Συμφωνα με το ρεπορτάζ του Cincinnati Enquirer που επικαλείται το Reuters κάποιοι πελάτες της τράπεζας κατάφεραν να κρυφτούν εγκαίρως στην τουαλέτα της Fifth Third Bank και γλίτωσαν, ενώ μια υπάλληλος της τράπεζας στάθηκε τυχερή καθώς εκείνη την ώρα είχε βγει έξω για να καπνίσει.

(Mε πληροφορίες από το Reuters)

Sponsored Post