Πύργος: Νεκρός οδηγός ΙΧ που παρασύρθηκε από τρένο - Είχε περάσει τις κατεβασμένες μπάρες

Το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αρχ. Ολυμπίας – Πύργου – Κατακόλου. Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε νεκρός από το όχημά του.
zhuang wang via Getty Images

Τραγωδία στον Πύργο με έναν νεκρό οδηγό ΙΧ κατά τη παράσυρση του οχήματος από τρένο στην διάβαση επί της οδού Κολυρίου στις παρυφές της πόλης.

Ο άτυχος οδηγός αν και οι μπάρες ήταν κατεβασμένες στην διάβαση φαίνεται πως, για άγνωστο λόγο, πέρασε μέσα από αυτές. Προφανώς δεν αντελήφθη το τρένο που εκτελούσε δρομολόγιο Αρχ. Ολυμπίας – Πύργου – Κατακόλου με αποτέλεσμα την παράσυρση του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, αστυνομικοί, και πολίτες και τελικά ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από το όχημα αλλά ήταν ήδη νεκρός.

Στο ίδιο σημείο μόλις πέντε μέτρα πιο πέρα στην διασταύρωση Κολυρίου και στην Εθνική Οδό Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας συνέβη με διαφορά λίγων λεπτών και δεύτερο τροχαίο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ακόμη ατόμου.

Συγκεκριμένα συγκρούσθηκαν δύο αγροτικά οχήματα και τραυματίσθηκε μια γυναίκα που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Δημοφιλή