Πέθανε η ηθοποιός γνωστών σειρών των 90's Γκάλιν Γκεργκ

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε από την οικογένειά της στην ιστοσελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει με τα έξοδα κηδείας.
.
.
Gabe Ginsberg via Getty Images

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε από την οικογένειά της στην ιστοσελίδα Go FundMe που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει με τα έξοδα κηδείας.

Εξήγησαν ότι η Γκάλιν είχε πρόσφατα διαγνωστεί με καρκίνο «σε ολόκληρο το σώμα και τους πνεύμονές της» και της ανακοίνωσαν ότι είχε μόλις μέρες να ζήσει.

«Αφού παρέμεινε αισιόδοξη και προσευχόταν για ένα θαύμα, έφυγε δυστυχώς από τη ζωή», είπαν.

Η Γκάλιν πέθανε στις 14 Ιουλίου, μια μέρα πριν από τα 56α γενέθλιά της.

Έπαιξε μαζί με τον Γουίλ Σμιθ σε ένα επεισόδιο του The Fresh Prince Of Bel-Air το 1996, υποδυόμενη την Έλενα, μια κοπέλα που τα έβαλε με τον κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας σε έναν αγώνα πυγμαχίας.

Υποδύθηκε επίσης την Αντζι στο RoboCop 2, την Νάνσι Ο′ Ράιλι σε τρία επεισόδια των Twin Peaks και τη Λέταν Μάξγουελ στο MANTIS, την πρώτη σειρά ζωντανής δράσης των ΗΠΑ με έναν μαύρο υπερήρωα ως τον κύριο χαρακτήρα της .

Πιο πρόσφατα, η Γκάλιν εμφανίστηκε σε δύο επεισόδια της αμερικανικής κωμωδίας Parks And Recreation, παίζοντας την Τζοζεφίνα Ακαντέμια, και στο τέταρτο φινάλε του How To Get Away With Murder.

ΠΗΓΗ: HuffPost UK

Δημοφιλή