Πέθανε ο διάσημος σεφ Μάικλ Κιαρέλο μετά από αλλεργική αντίδραση

Δεν είναι σαφές αν η θανατηφόρα αλλεργική αντίδρασή του σχετιζόταν ή όχι με κάποιο τρόφιμο.
via Associated Press

Μια αλλεργική αντίδραση που οδήγησε σε αναφυλακτικό σοκ προκάλεσε τον θάνατο τον αστέρα του Food Network και διάσημο σεφ, Μάικλ Κιαρέλο.

Πηγή από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Νάπα φέρεται να είπε στο TMZ την Τετάρτη ότι το αναφυλακτικό σοκ του διάσημου σεφ, Μάικλ Κιαρέλο, οδήγησε στη συνέχεια σε καρδιακή προσβολή.

Ο σεφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα, όπου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς πέθανε αργότερα από υποξική-ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια, μια εγκεφαλική δυσλειτουργία που προκαλείται από έλλειψη οξυγόνου και ροής αίματος, αναφέρει η New York Post.

Δεν είναι σαφές αν η θανατηφόρα αλλεργική αντίδρασή του σχετιζόταν ή όχι με κάποιο τρόφιμο.

Ο Κιαρέλο είχε επίσης κοκαΐνη στον οργανισμό του, αλλά δεν πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, φέρεται να δήλωσε το γραφείο του ιατροδικαστή. Αντιθέτως, η πρόσφατη χρήση κοκαΐνης αναφέρθηκε ως «άλλη σημαντική κατάσταση» για τον θάνατό του.

Ήταν οικοδεσπότης εκπομπών τόσο στο Food Network όσο και στο PBS και εμφανίστηκε σε προγράμματα όπως το «Top Chef», το «Top Chef Masters» και το «The Next Iron Chef». Το 2005, κέρδισε το Daytime Emmy για την εκπομπή «Easy Entertaining with Michael Chiarello» του Food Network.

Πέθανε στο νοσοκομείο στις 7 Οκτωβρίου περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Ήταν 61 ετών.

Δημοφιλή