ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/04/2019 17:32 EEST

Πέθανε ο θρυλικός επιχειρηματίας της Μυκόνου Μάκης Ζουγανέλης

Ο ιδιοκτήτης του εμβληματικού κλαμπ Remezzo.

Θρήνος επικρατεί στον επιχειρηματικό κόσμο και όχι μόνο για την απώλεια  του Μάκη Ζουγανέλη, του ανθρώπου που έστησε την δεκαετία του ’60 το θρυλικό κλαμπ Remezzo στην Μύκονο.

Από το κλάμπ, που βρισκόταν στην είσοδο της χώρας απέναντι από το παλιό λιμάνι και αποτελούσε τον απόλυτο προορισμό νυχτερινής διασκέδασης, είχαν περάσει  μεγάλες προσωπικότητες και ηχηρά ονόματα του διεθνούς Jet set.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, καλλιτέχνες, μοντέλα και πολλοί ακόμοι επιφανείς από όλους τους χώρους είχαβ περάσει από το Remezzo και γνώριζαν προσωπικά τον εκλιπόντα.

Μεταξύ αυτών, ο Πολ Νιούμαν, ο Γιουλ Μπρίνερ, η Σοράγια, ο Ζακ Λανγκ, ο Σταύρος Νιάρχος, ο Βασίλης Γουλανδρής, ο Τάκης Χορν και δεκάδες άλλοι.

«Πάντα ήμουν ένας απλός άνθρωπος. Κοίταξα να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο τέλεια μπορούσα και τα κατάφερα. Οπουδήποτε πάω στο εξωτερικό είμαι γνωστός. Είχα την ευκαιρία να εργαστώ με VIP πελάτες και να είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι. Αυτή ήταν η “ειδικότητά” μου» είχε δηλώσει πριν λίγα χρόνια, σε συνέντευξή του, ο Μάκης Ζουγανέλης.

Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αθήνα.