Πού θα είναι κλειστά λόγω καιρού τα σχολεία τη Δευτέρα

Ανακοινώσεις από την αυτοδιοίκηση.
Eurokinissi

Κλειστά θα παραμείνουν λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και προβλημάτων στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης 11 σχολεία στον δήμο Αθηναίων τη Δευτέρα.

Παρακάτω τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά:

 • 21ο ΓΕΛ
 • 40ο ΓΕΛ
 • 21ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
 • 40ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
 • 132ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
 • 112ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
 • 65ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
 • 4ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
 • 81ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
 • 113ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
 • 38ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης τα Νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια στα χωριά Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανός, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία της Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Αριστοτέλη αυτό οφείλεται στη χιονόπτωση και τα προβλήματα που προκάλεσε και στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των Κοινοτήτων Παναγίας και Χρυσομηλιάς και του οικισμού Αμπελίων στο Δήμο Μετεώρων.

Σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η έναρξη των μαθημάτων, θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 π.μ.

Ακόμη, κλειστά θα είναι στον δήμο Κεφαλονιάς όλα τα σχολεία Α΄/βαθμιας και Β΄/βαθμιας εκπαίδευσης, μετά από απόφαση που έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Την απόφαση του, έκανε γνωστή με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγη ώρα και αναφέρει: «Σύμφωνα με τα σχετικά προγνωστικά στοιχεία προκύπτει πως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 25.02.2019, η θερμοκρασία θα κυμανθεί κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου σε όλο το ορεινό και ημιορεινό Ε.Ο. δίκτυο του νησιού μας. Επειδή οι πιθανότητες για δημιουργία παγετού είναι αυξημένες και με γνώμονα την απόλυτα ασφαλή μεταφορά των μαθητών, αποφασίζουμε να παραμείνουν κλειστά, όλα τα σχολεία της Α΄/βαθμιας και Β΄/βαθμιας εκπαίδευσης, στα όρια του Δήμου Κεφαλονιάς».

Kλειστά θα μείνουν τα σχολεία σε δήμους της Μαγνησίας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση και παγετός). Ειδικότερα, σύμφωνα με το ε-thessalia.gr, κλειστά θα παραμένουν όλα τα σχολεία στους Δήμους Αλμυρού και Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Στον δήμο Νοτίου Πηλίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εκτός από το Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Καλών Νερών.

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο νησί της Σκιάθου, ο δήμαρχος Δ. Πρεβεζάνος με απόφασή του αναστέλλει τη λειτουργία όλων των σχολείων στο νησί.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, τα σχολεία στην Σαμοθράκη θα παραμείνουν κλειστά, αφού η κυκλοφορία στο νησί είναι αδύνατη και επικίνδυνη. Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στον δήμο Διδυμοτείχου και τον δήμο Σουφλίου, ενώ τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π.μ.

Στην Αμφίκλεια της Φθιώτιδας, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης, ενώ στη Λήμνο με απόφαση του δημάρχου κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Στη Φλώρινα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π. μ.
(με επιπλέον πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή