ΔΙΕΘΝΕΣ
22/10/2019 13:34 EEST

Ποιο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχει την χειρότερη αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ

Και σε αυτό συμφωνούν οι πολίτες του βασιλείου.

ASSOCIATED PRESS

«Δεν είναι πολλοί εκείνοι που με έχουν ρωτήσει εάν είμαι καλά». Αυτή η απάντηση της Μέγκαν Μαρκλ όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στο ITV’s και στον Τομ Μπράντμπι ρωτήθηκε για το πώς αντιμετωπίζει τον βρετανικό Τύπο από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι. Η απάντησή της, θα ήταν ασφαλές να υποθέσει κανείς, πως δείχνει ότι η πίεση από τα ΜΜΕ δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη.

Το σχόλιό της αυτό μάλιστα, έρχεται περίπου ένα μήνα μετά από μια αιφνίδια δήλωση του πρίγκιπα Χάρι: «Δυστυχώς η σύζυγός μου έχει γίνει ένα από τα τελευταία θύματα των βρετανικών σκανδαλοθηρικών εντύπων...που δεν υπολογίζουν τις συνέπειες». Όπως είπε το κυνήγι της Μέγκαν από αυτά τα μέσα ενημέρωσης είναι «ανελέητο» και «υπήρξε κλιμάκωση τον τελευταίο χρόνο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης» αλλά και μετά.  

Όπως δείχνει μια έρευνα του YouGov που διεξήχθη τέλη Αυγούστου στο Ηνωμένο Βασίλειο οι πολίτες της χώρες φαίνεται να συμφωνούν πως η Μέγκαν Μάρκλ είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας που δέχεται την χειρότερη αντιμετώπιση από τον βρετανικό Τύπο. Αυτή την άποψη έχει, όπως φαίνεται και στον πίνακα του Statista, το 39% ενώ ακολουθεί η σύζυγός του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα και ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος. 

Infographic: Which royal gets treated the worst by the press? | Statista You will find more infographics at Statista

Sponsored Post