ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/09/2016 09:36 EEST | Updated 12/09/2016 09:36 EEST

Λεβέντης: Αν μπούμε στην κυβέρνηση Τσίπρα, να μην ψηφίσει ούτε ένας Ένωση Κεντρώων

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Τέλος στα σενάρια περί συμμετοχής του στην κυβέρνηση Τσίπρας, επιχειρεί να βάλει ο Βασίλης Λεβέντης από την ΔΕΘ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ο κ. Λεβέντης τόνισε: «Αντί να εκτιμηθεί το ότι ζητώ σύνθεση των πολιτικών δυνάμεων, βγάζουν κάποιοι με αήθη τρόπο το συμπέρασμα ότι έχω σκοπό να συνεργαστώ μαζί του (σ.σ. με τον ΣΥΡΙΖΑ). Θα απογοητευθούν».

«Έχω ανοίξει έναν διάλογο με τον Τσίπρα για να δω μήπως μπορέσει να καταλάβει ορισμένα πράγματα από αυτά που του λέω, όχι γιατί θέλω να μπω στην κυβέρνηση, αλλά γιατί αυτή τη στιγμή δεν διαφέρει σε τίποτα από τον κ. Σαμαρά, καταστρέφει και τη χώρα και τον εαυτό του» συμπλήρωσε, επισημαίνοντας ότι το ίδιο θα έκανε όποιος και αν κυβερνούσε.

«Προσπαθώ να συζητώ, τη συζήτηση την ποινικοποιούμε;» ρώτησε, και απορρίπτοντας τα περί ενδεχομένου εισόδου του κόμματός του στην κυβέρνηση σημείωσε: «Αν μπει η Ένωση Κεντρώων σε οποιαδήποτε κυβέρνηση με τον Τσίπρα να μην ψηφίσει ούτε ένας Ένωση Κεντρώων».

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, «ο Μητσοτάκης μπορεί να μπει σε κυβέρνηση με τον Τσίπρα... ο Λεβέντης ποτέ», ενώ σε άλλο σημείο της εισαγωγικής του τοποθέτησης διεμήνυσε: «Δεν θα κάνω κυβέρνηση με κανέναν, τους εννιά βουλευτές τους διαθέτω μόνο στην Ελλάδα».

Sponsored Post