ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/05/2016 13:01 EEST | Updated 29/05/2016 13:01 EEST

Μαξίμου για offshore: Χαιρετισμούς στη μονταζιέρα

ASSOCIATED PRESS
Greece's Prime Minister Alexis Tsipras attends a parliamentary session in Athens, Saturday, Dec. 5, 2015. Greek parliament votes on 2016 budget that sees the country slipping back into mild recession and maintaining high unemployment. (AP Photo/ Yorgos Karahalis)

Με τη φράση: "Φωνάζει ο κλέφτης", πηγές της κυβέρνησης απαντούν σε υψηλούς τόνους στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι «είναι αξιοθρήνητη η προσπάθεια της ΝΔ, πάντα σε συντονισμό με τις φυλλάδες που εξευτελίζουν συστηματικά την δημοσιογραφία, να ξεσηκώσει παραπλανητικό θόρυβο γύρω από τον εκσυγχρονισμό και την αυστηροποίηση της νομοθεσίας του Πόθεν Έσχες».

Με σκωπτικό πνεύμα, συμπληρώνουν ότι για την ουσία του ζητήματος τους παραπέμπουν - «αν είναι φυσικά σε θέση να κατανοήσουν κάπως πιο σύνθετα κείμενα»- στην αναλυτική απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Για τα περί φορολογικών παραδείσων ας μιλήσουν καλύτερα με τον κ. Παπασταύρου», σχολιάζουν και, τέλος, για τα περί «εκκωφαντικής σιωπής του Μαξίμου» τους υπενθυμίζουν «ότι χρωστούν ακόμα απαντήσεις για τα τιμολόγια και τα παρεάκια με τους εκβιαστές».

«Τους χαιρετισμούς μας στην μονταζιέρα», προσθέτουν οι πηγές της κυβέρνησης.