ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14/02/2016 12:39 EET | Updated 14/02/2016 12:39 EET

Θεοδωράκης: Δεν είμαι καραγκίοζης για να ανεβαίνω στα τρακτέρ και να δίνω υποσχέσεις

Επικριτικός απέναντι στη στάση που είχε κρατήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο παρελθόν εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ την Κυριακή όταν δήλωσε πως ο ίδιος δεν είναι καραγκιόζης ώστε να ανεβαίνει στα τρακτέρ και να δίνει υποσχέσεις στους αγρότες.

«Ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός που πριν από τρία χρόνια είχε βρεθεί στα μπλόκα των αγροτών και ανέβαινε στα τρακτέρ προκειμένου να εκφωνήσει φλογερούς λόγους κατά του Μνημονίου. Απαντούσε, δε, θετικά στους αγρότες που του ζητούσαν να φανεί "παλικάρι" και να μην γίνει "σαν τους προηγούμενους" λέγοντας τους "η απάντηση που έχουμε να δώσουμε είναι μια: εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή, ή θα συντρίψουμε αυτό το κατεστημένο ή θα συντριβούμε εμείς"», δήλωσε ο αρχηγός του Ποταμιού.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο ίδιος τόνισε ότι οι νέοι παραγωγοί της χώρας «είναι πολύ αδικημένοι», όμως σημείωσε ότι «υπάρχουν και κάποιοι από το παλιό σύστημα, όλοι αυτοί που κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή και δεν είναι το μέλλον της αγροτιάς». Υπογράμμισε ακόμα ότι, παρόλο που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα, οι αγρότες «έχουν δίκιο να αντιδρούν και να ζητούν βελτιώσεις στα καύσιμα και τα εφόδια».

Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης εξαπέλυσε «πυρά» κατά της κυβερνητικής πολιτικής και τις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο « κανείς δεν μπορεί να εμπιστευθεί, όταν στην προηγούμενη κυβέρνησή του ο ίδιος εμπιστεύτηκε τον "καυτό" φάκελο του Ασφαλιστικού σε έναν ηθοποιό».

«Η μόνη σχέση που είχε ο Παύλος Χαϊκάλης με τον τομέα, είπε με νόημα ο κ. Θεοδωράκης, ήταν ο ρόλος του διαχειριστή που έπαιξε στη σειρά "Πολυκατοικία"», είπε.