ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/08/2019 23:15 EEST | Updated 10/08/2019 14:55 EEST

Σύγκρουση δύο σκαφών στο Θύνι Αργολίδας: Δύο νεκροί και μια τραυματίας

Συγκρούστηκαν φουσκωτό 10 μέτρων και λέμβος 5 μέτρων. Εμφανίστηκε ο χειριστής του ταχύπλοου.

Eurokinissi

Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας ήταν ο απολογισμός σύγκρουσης δύο σκαφών στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας το βράδυ της Παρασκευής. 

Όπως έγινε γνωστό από το Λιμενικό, συγκρούστηκαν ένα φουσκωτό σκάφος περίπου 10 μέτρων, με δέκα Γάλλους (2 άνδρες, 3 γυναίκες και 5 παιδιά), με ξύλινη λέμβο περίπου 5 μέτρων, στην οποία επέβαιναν τρεις ημεδαποί (2 άνδρες και 1 γυναίκα).

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε η βύθιση της λέμβου, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν χωρίς τις αισθήσεις τους, οι δύο άνδρες, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη, με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους.

To πρωί στη Λιμενική Αρχή Πόρτο Χελίου, προσήλθε 44χρονος αλλοδαπός,  παρουσία δικηγόρου του ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είναι ο χειριστής-ιδιοκτήτης του φουσκωτού. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποβλήθηκε σε αιματοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Από τη  θάλασσα ανασύρθηκαν οι σοροί δύο ανδρών 60 και 70 ετών αντίστοιχα ενώ η τραυματίας είναι μία 60χρονη γυναίκα. Και τα τρία άτομα ήταν αδέλφια και σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση στην περιοχή πιθανόν είχαν μεταβεί για ψάρεμα.

Η 60χρονη λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ.Σάββας.

 

Sponsored Post