ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/03/2018 18:31 EET | Updated 23/03/2018 18:32 EET

Πως μαθητές βοήθησαν στη σύλληψη σάτυρου έξω από σχολείο στο Μενίδι

EUROKINISSI

Μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου βοήθησαν την ΕΛ.ΑΣ. στη σύλληψη 30χρονου σάτυρου, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις έξω από σχολείο στο Μενίδι.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 30χρονος Έλληνας πήγαινε έξω από συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει Γυμνάσιο και Λύκειο στο Μενίδι και αυνανιζόταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Από την έρευνα προέκυψε ότι είχε γίνει αντιληπτός έξω από το σχολικό συγκρότημα συνολικά τρεις φορές τους τελευταίους τρεις μήνες.

Το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης μαθητές τον αντιλήφθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό του να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις και κατάφεραν να φωτογραφίσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος. Στη συνέχεια, έδωσαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενιδίου τη φωτογραφία. Οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι του στο Νέο Ηράκλειο, όπου και τον συνέλαβαν χθες Πέμπτη. Εκεί κατασχέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο που εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα Παρασκευή οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου του επιβλήθηκε ποινή τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Κατά τη μεταγωγή του υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες εναντίον του από περίπου 30 πολίτες.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Μενιδίου συλλαμβάνουν σάτυρο.