ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/06/2018 10:26 EEST

Πώς μετέτρεψαν σε εργαστήρια κάνναβης διαμερίσματα στην Αθήνα. Στη δημοσιότητα video της ΕΛ.ΑΣ.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. βίντεο και φωτογραφίες από εξοπλισμένα εργαστήρια καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης στην Αττική. 

Η Αστυνομία κατάφερε διπλό χτύπημα, σε καλλιεργητές δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς εντοπίστηκαν δύο πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια στο Αιγάλεω και συνελήφθησαν δύο άτομα. 

Στην πρώτη περίπτωση, έπειτα από διερεύνηση πληροφορίας, σχετικά με καλλιέργεια φυτείας κάνναβης εσωτερικού χώρου, επετεύχθη η ταυτοποίηση του δράστη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση. Επίσης, εντοπίσθηκε και ο χώρος που είχε εγκαταστήσει το παράνομο εργαστήριο. Στη συνέχεια, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο 32χρονος ημεδαπός εμπλεκόμενος καλλιεργητής. Μετά από έρευνα στην οικία που διέμενε στο Αιγάλεω, εντοπίσθηκε ένα πλήρως οργανωμένο παράνομο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.

Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* 8  δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας

* ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.550 γραμμαρίων

* πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αιγάλεω, εντοπίσθηκε ο 65χρονος ημεδαπός εμπλεκόμενος, καθώς και ο χώρος που είχε εγκαταστήσει την καλλιέργεια. Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* 15 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες

* ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 60 γραμμαρίων

* μεθαδόνη σε υγρή μορφή βάρους 65 γραμμαρίων

* 79 ναρκωτικά δισκία

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Sponsored Post