ΑΝΙΜΟ ΑΝΙΜΟ

Πώς μια ελληνική vegan πρωτεΐνη κατάφερε να μπει στο 1% των εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ευρώπη

Η ελληνική vegan, bio & gluten-free πρωτεΐνη με παγκόσμιες πιστοποιήσεις που αξίζει να γνωρίσεις.
Amino Animo

Είναι ωραίο -και σίγουρα αισιόδοξο- να βλέπεις ελληνικές επιχειρήσεις να δημιουργούν, να καινοτομούν και να ξεχωρίζουν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι εταιρείες που, παρά τις όποιες δυσκολίες και τον ανταγωνισμό, δεν σταματούν να εξελίσσονται, να ελίσσονται και να εφαρμόζουν νέες, φρέσκιες πρακτικές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του ανθρώπου σήμερα.

Ανάμεσα σε αυτές τις επιχειρήσεις είναι και το ελληνικό brand AMINO ANIMO με οργανικές πρωτεΐνες, το οποίο ανήκει και επίσημα στο μόλις 1% των εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ευρώπη που φέρουν και τις 3 επίσημες πιστοποιήσεις (vegan, gluten-free, bio), ενώ αποτελεί το μοναδικό επισήμως πιστοποιημένο gluten-free brand πρωτεΐνης στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, οι φυτικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO έλαβαν:

*το vegan trademark από την Vegan Society, που από το 1990 βοηθά τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν ότι ένα προϊόν δεν περιέχει ζωικά συστατικά,

*την bio πιστοποίηση από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης GMCert, που ιδρύθηκε από μια ομάδα γεωπόνων και επιστημόνων με μακρά ενασχόληση και πείρα στον χώρο της πιστοποίησης το 2008 και είναι ο πλέον αναγνωρισμένος Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

*και την gluten-free πιστοποίηση από την Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη.

Amino Animo

Πρόκειται για μια σειρά αγνών οργανικών πρωτεϊνών που δημιουργήθηκαν μετά από 5 χρόνια ερευνών από την ομάδα φαρμακοποιών του Φαρμακείου της Φύσης/Physis Laboratory στη Θεσσαλονίκη. Φτιάχνονται από βιολογικούς σπόρους και καρπούς, όπως αμύγδαλα, αρακάς, ηλιόσπορος, κολοκυθόσπορος, ρύζι και φάβα. Όλα προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένες βιολογικές καλλιέργειες. Δεν έχουν ίχνος ζωικών παραγώγων, τεχνητών γλυκαντικών, πρόσθετων χημικών ουσιών, GMOs, μεταλλαγμένων συστατικών, συντηρητικών, χρωμάτων και αρωμάτων. Παράλληλα, μεταξύ όλων των άλλων,είναι και lactose-, sugar- και soy-free, κάνοντάς τις την πιο καλή, “clean” και εύπεπτη επιλογή σε πρωτεΐνη που μπορούμε να βρούμε.

Βρες όλες τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO εδώ.
Βρες όλες τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO εδώ.
Amino Animo

Συγκριτικά με τα ζωικά των πρωτεϊνών ορού γάλακτος (whey proteins), τα φυτικά συστατικά που επέλεξε η ελληνική ομάδα φαρμακοποιών έχουν εξαιρετικά αυξημένο προφίλ φυτικών ινών κι αντιοξειδωτικών και σημαντικά χαμηλότερο προφίλ κορεσμένων λιπαρών, χωρίς να υστερούν στα απαραίτητα αμινοξέα.

Οι AMINO ANIΜO παρασκευάζονται με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας και γεύσης, με τον συνδυασμό βιώσιμων πρακτικών και της πιο σύγχρονης τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, η διαδικασία παραγωγής τους ξεκινά από την επιλογή άριστης ποιότητας καρπών, οι οποίοι καθαρίζονται, αποφλοιώνονται, ξανακαθαρίζονται και στη συνέχεια υφίστανται ψυχρή έκθλιψη, ώστε να διαχωριστεί το έλαιο από την καθαρή πρωτεΐνη χωρίς να ”καταστραφούν” οι βιταμίνες και τα τα θρεπτικά συστατικά τους. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που στο παρελθόν έχουν βραβευτεί και ως οι καλύτερες vegan πρωτεΐνες.

Βρες όλες τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO εδώ.
Βρες όλες τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO εδώ.
Amino Animo

Και παράλληλα με όλα αυτά, όλες οι πρωτεΐνες AMINO ANIMO έχουν τρομερή διαλυτότητα και ωραία γεύση, ώστε να μπορούμε να τις εντάξουμε είτε σε οποιοδήποτε ρόφημα, από smoothies μέχρι ακόμα και στον καφέ μας, είτε να τις βάλουμε σε οποιοδήποτε φαγητό ή γλυκό για ενίσχυση των θρεπτικών συστατικών. Εντάσσονται δηλαδή, πανεύκολα στη διατροφή όλων ανεξαιρέτως. Δεν μόνο για όσους γυμνάζονται, αλλά για όλους όσους χρειάζονται ένα ενεργειακό boost μέσα στη μέρα.

Τις AMINO ANIMO θα δεις να τις χρησιμοποιούν από αθλητές που συμμετέχουν στους πιο απαιτητικούς σωματικά αγώνες μέχρι DJs που ακολουθούν ένα δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα και υπάλληλοι γραφείου ή μαμάδες με πολλές υποχρεώσεις που ξεκινούν τη μέρα τους νωρίς και τελειώνουν αργά το βράδυ.

Amino Animo

Το brand AMINO ANIMO φρόντισε με λίγα λόγια και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να δημιουργήσει φυτικές πρωτεΐνες για όλους, οι οποίες κατάφεραν να μπουν ανάμεσα στις καλύτερες της Ελλάδας και της Ευρώπης ευρύτερα, αλλά και να εξασφαλίσουν σημαντικές πιστοποιήσεις, έτσι ώστε να “είμαστε ήσυχοι” ότι βάζουμε στον οργανισμό μας κάτι καλό.

Όλη τη σειρά με τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO, καθώς και πρωτεϊνικές συνταγές μπορείς να βρεις εδώ.

Δημοφιλή