ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/09/2021 14:44 EEST | Updated 10/09/2021 14:56 EEST

Πρώην παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη με κοκαΐνη

Κατά τη σωματική έρευνα, αλλά και σε εκείνη που έκαναν στο σπίτι τους, τα στελέχη της Ασφάλειας εντόπισαν 7,8 κιλά καθαρής κοκαΐνης.

ΕΛ.ΑΣ.
.

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών έλαβαν την πληροφορία ότι μία 28χρονη πρώην παίκτρια σε ριάλιτι με τον σύζυγό τους διακινούν ποσότητες ναρκωτικών.

Το απόγευμα τής Πέμπτης, ύστερα από ενδελεχή έρευνα των κινήσεών τους, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να προχωρήσουν στον έλεγχό τους, στην περιοχή του Παγκρατίου.

Κατά τη σωματική έρευνα, αλλά και σε εκείνη που έκαναν στο σπίτι τους, τα στελέχη της Ασφάλειας εντόπισαν 7,8 κιλά καθαρής κοκαΐνης, ζυγαριές ακριβείας (που χρησιμοποιούνται για να μοιραστούν σε δόσεις τα ναρκωτικά) και περίπου πέντε χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Η 28χρονη, η οποία δηλώνει ηθοποιός και δημοσιογράφος μαζί με τον σύζυγό της οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν, αλλά έλαβαν προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να ετοιμάσουν την υπερασπιστική γραμμή τους.