ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/05/2019 08:09 EEST | Updated 02/05/2019 18:26 EEST

Πρωτομαγιά με «πάρτυ» από μολότοφ στα Εξάρχεια – Συνελήφθη Σέρβος και Σύρος

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς

eurokinissi/epeisodia
Τοσίτσα, 1η Μαϊου 2019

Καταδρομικές επιθέσεις κουκουλοφόρων σημειώθηκαν για ώρες την Πρωτομαγιά στα Εξάρχεια.

Το μεσημέρι περίπου 50 άτομα εκτόξευσαν μολότοφ στην οδό Τοσίτσα και τους γύρω δρόμους με στόχο διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών, ενώ συνέλαβαν έναν Σέρβο για πρόκληση επεισοδίων.

Το απόγευμα επίθεση έγινε με στόχο το υπουργείο Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας από ομάδα περίπου 10 ατόμων που κρατούσαν μολότοφ. Οι άντρες των ΜΑΤ απώθησαν τους κουκουλοφόρους προς την οδό Τοσίτσα, ενώ ταυτόχρονες επιθέσεις έγιναν στις διμοιρίες που βρίσκονταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη. Εκεί συνελήφθη ένας Σύρος, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια. Κατά τη σύλληψή του ομάδα ατόμων εκτόξευσε ξανά μολότοφ κατά των αστυνομικών.

 Ο Σύρος είχε πάνω του 12 συσκευασίες κάνναβης, έτοιμες προς πώληση, και ένα κλομπ.

ASTYNOMIA.GR

Η σύλληψή του έγινε στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Σπυρίδωνος Τρικούπη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με βόμβες μολότοφ. Σε βάρος του Σύρου σχηματίστηκε δικογραφία. 

Και σαν να μην έφταναν αυτά, το βράδυ της Πρωτομαγιάς περίπου 15 άτομα εκτόξευσαν ξανά βόμβες μολότοφ με στόχο αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στην οδό Πατησίων. Οι νεαροί κατά τη διαφυγή τους μπήκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Πολυτεχνείο. 

Sponsored Post