ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
09/01/2020 16:41 EET

Qatar Airways: Ντόχα – Σαντορίνη από 20 Μαΐου

Ο τέταρτος προορισμός στην Ελλάδα, μετά την Αθήνα, τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη.

ASSOCIATED PRESS
A Qatar Airways jet approaches Philadelphia International Airport in Philadelphia, Thursday, Nov. 7, 2019. (AP Photo/Matt Rourke)

Ενισχύει την παρουσία της στη χώρα μας η Qatar Airways, η οποία προσθέτει έναν ακόμη προορισμό στο δίκτυό της, μετά την Αθήνα, τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη.

Οι πτήσεις προς τη Σαντορίνη, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό όχι μόνο το καλοκαίρι, που αποτελεί και τον 170ό προορισμό του εθνικού αερομεταφορέα του Κατάρ, θα ξεκινήσουν στις 20 Μαΐου 2020, θα είναι εποχικές (έως τον Οκτώβριο) και μέχρι τέσσερις εβδομαδιαίως και θα εξυπηρετούνται με Airbus A320, με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Economy Class.

Επίσης, η εταιρεία θα αυξήσει τις πτήσεις προς την Αθήνα, από τρεις σε τέσσερις καθημερινώς, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση.

Παράλληλα, η εταιρεία εντάσσει και το Ντουμπρόβνικ στις Κροατίας στα εποχικά της δρομολόγια, ενώ θα προσθέσει το 2020, 66 πτήσεις εβδομαδιαίως σε 20 υφιστάμενους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της Ντάκα στο Μπαγκλαντές, του Εδιμβούργου στη Σκωτία και του Βίντχοκ στη Ναμίμπια.

Εξάλλου, το 2020 η Qatar Airways εντάσσει στο δίκτυο των προορισμών της, την Οσάκα στην Ιαπωνία, ενώ θα έχει απευθείας πτήσεις προς το Κιγκάλι της Ρουάντα και το Κιλιμάντζαρο της Τανζανίας.

«Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Qatar Airways συμπεριέλαβε τη Σαντορίνη στο δίκτυο της, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece. Με την Ελλάδα να προσφέρει μερικούς από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, η Qatar Airways μέσω του κόμβου της στη Ντόχα κάνει την Σαντορίνη προσβάσιμη από μια σειρά νέων αγορών.

Η απαράμιλλη Σαντορίνη δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης εξυπηρέτησης, παρά μόνο από την 5αστερη Qatar Airways. Σε λίγο καιρό η ταξιδιωτική εμπειρία προς αυτόν τον διεθνούς φήμης προορισμό, θα είναι σημαντικά βελτιωμένη καθώς θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου τερματικού σταθμού,” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Alexander Zinell, CEO Fraport Greece.

Sponsored Post