Ρένα Κουβελιώτη: Συνελήφθη ο δράστης με παρέμβαση εισαγγελέα

«Ευκαιρία να μας πει αν είναι εργαζόμενος και για ποιον δουλεύει»
FACEBOOK/RENA KOUVELIOTI

Στο αυτόφωρο αναμένεται να δικαστεί την Τετάρτη, 14 Μαϊου, ο άνδρας που κατηγορείται για την επίθεση στη Ρένα Κουβελιώτη.

Αρχικά, επανέλαβε όσα έγραψε σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα νωρίτερα, τονίζοντας πως «η έρευνα όχι μόνο θα συνεχιστεί με ή χωρίς κολάρο, αλλά το περιστατικό δεν μας πτόησε και δεν μας πτοεί», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το ρεπορτάζ που έκανε, την στιγμή που δέχθηκε την επίθεση, μεταδίδοντας πλάνα από οξυγονοκόλληση που γίνεται σε έναν κοινόχρηστο χώρο, μέσα στην φύση, στην νοτιοανατολική Αττική.

Το ρεπορτάζ προέκυψε από καταγγελίες κατοίκων ότι λειτουργεί ένα είδος παράτυπου εργοταξίου στο οποίο υπάρχει ακόμα και κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιάς.

«Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου. Κανένας δεν μπορεί να κάνει αυτές τις εργασίες σε αυτό τον χώρο. Υπάρχουν καταγγελίες που αναφέρουν πως αυτή η κατάσταση επικρατεί μήνες, κι ότι γίνονται αυθαίρετες εργασίες. Πρέπει να ληφθούν μέτρα και να γίνουν έλεγχοι», ανέφερε σχετικά η δημοσιογράφος.

«Με μία λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω»

Όπως περιέγραψε στην συνέχεια η Ρένα Κουβελιώτη, αφού κατέγραψαν τα πλάνα, πλησίασε μαζί με τον οπερατέρ Δημήτρη Τσίγκα, τον άνδρα που έκανε την οξυγονοκόλληση, και τον ρώτησε εάν υπάρχει άδεια για τις εργασίες.

«Τότε, δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση. Ο άνθρωπος αυτός, με μία λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω, προκαλώντας οίδημα στην κλείδα, και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα. Στη συνέχεια έτρεξε και κρύφτηκε σε ένα σπίτι. Χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας για να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία και αύριο είναι το δικαστήριο. Ευκαιρία να μας πει αν είναι εργαζόμενος, για ποιον δουλεύει, κι αν ο χώρος είναι κοινόχρηστος όπως λέει το ρεπορτάζ. Επίσης, με μήνυσαν για ψευδή καταμήνυση. Όλα είναι καταγεγραμμένα στην κάμερα. Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται».

Δημοφιλή