Ρέθυμνο: Σάλος με μαθήτρια που κακοποιεί γάτα και το “διασκεδάζει” με τις φίλες της

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας Ανηλίκων. Δείτε το αποτροπιαστικό βίντεο με το περιστατικό.
ΡΕΘΥΜΝΟ: ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΓΑΤΑ
ΡΕΘΥΜΝΟ: ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΓΑΤΑ
neakriti.gr

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο των social media και στο οποίο καταγράφεται ακόμη ένα περιστατικό βασανισμού ζώου, αυτή τη φορά στο Ρέθυμνο. Αυτή τη φορά πρόκειται για κακοποίηση μιας γάτας και μάλιστα από μια ανήλικη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μία ανήλικη, ηλικίας περίπου 15 ετών, δελεάζει με χάδια το ζώο και στη συνέχεια το κλωτσάει. Είναι μαζί με τις φίλες της, με την παρέα της να γελάει με το «κατόρθωμά» της. Μάλιστα, κάποιος βιντεοσκόπησε το περιστατικό και δημοσίευσε το υλικό στο διαδίκτυο την Τετάρτη.

Κακοποίηση γάτας: Το Φιλοζωικό Σωματείο Ρεθύμνου έχει ήδη κινηθεί νομικά

Το συμβάν γνωστοποιήθηκε στο Φιλοζωικό Σωματείο που έχει ήδη κινηθεί νομικά. Συγκεκριμένα, μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Ρεθύμνου «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» ενημερώθηκε για το περιστατικό κακοποίησης και προχώρησε σε καταγγελία την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας Ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Κάθε πολίτης που αντιλαμβάνεται πράξεις κακοποίησης ζώου έχει τη δυνατότητα να καταγγείλει το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της αρμόδιας Νομαρχίας, καθώς επίσης και στη οικεία Εισαγγελία.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

Δημοφιλή