ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
12/03/2019 17:00 EET | Updated 12/03/2019 17:01 EET

«Revolutionizing Health»: Αναδεικνύοντας το μέλλον του digital health και επιβραβεύοντας την αριστεία

Το ενημερωτικό event για την υγεία από την doctoranytime.

H υγεία στην Ελλάδα άλλαξε! Υπάρχει πλέον διαφάνεια, υπάρχει ταχύτητα, ευκολία και ειλικρινές ενδιαφέρον. Το 2011 αυτή η περιγραφή δεν θα ταίριαζε με τον χώρο της υγείας. Σήμερα όμως είναι μία ζώσα πραγματικότητα που κατάφερε να δημιουργήσει η υπηρεσία doctoranytime, μέσα στα 7 χρόνια λειτουργίας της, με τις ρηξικέλευθες μεθόδους της και το αμείωτο ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2019, στην κατάμεστη αίθουσα του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ (Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ» Πανεπιστήμιο Αθηνών), έλαβε χώρα το πιο πρωτοποριακό, ενημερωτικό αλλά ταυτόχρονα και ανθρώπινο event για την υγεία.

Ένα event που τα είχε όλα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τον κ. Χρήστο Μαναγούδη- CMOdoctoranytime για τις σημαντικές αλλαγές που έχει επιφέρει το doctoranytime στο σύστημα της υγείας στη χώρα μας, καθώς επίσης και για τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας από την κα. Ελευθερία Ζούρου- CEOdoctoranytime.

Παράλληλα, η Google,την οποία εκπροσώπησε η κα. Σπυριδούλα Δρακοπούλου- HeadofPerformanceAgencies, GoogleGreece, Bulgaria, Cyprus & Malta, ενημέρωσε το κοινό για τις σύγχρονες τάσεις και το μέλλον του digital health βάσει των στοιχείων της ίδιας της Google.

Επιπλέον, ο κ. Λέων Γαβαλάς- Ερευνητής και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Οικονομικού Πανεπιστημίου παρουσίασε το ποιες είναι οι συνήθειες και οι συμπεριφορές του διαδικτυακού χρήστη γύρω από θέματα υγείας σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τη έρευνα του doctoranytime με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού ΕπιχειρείνELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε περισσότερους από 1350 χρήστες.

Η βραδιά κορυφώθηκε με την βράβευση των 100 top γιατρών στην Ελλάδα όπως αυτοί προέκυψαν από τις προτιμήσεις των ασθενών που εκφράστηκαν στις φόρμες αξιολόγησης του doctoranytime.

Να σημειωθεί ότι το doctoranytime έχει συλλέξει και συνεχίζει να το κάνει αξιολογήσεις για τους γιατρούς που συνεργάζονται με την υπηρεσία, από παραπάνω από 70.000 ασθενείς, μέρος των 4.500.000 ασθενών που έχουν συνολικά βρει τον καλύτερο γιατρό για εκείνους. Οι αξιολογήσεις αυτές που συλλέγονται και παρουσιάζονται με τρόπο αδιάβλητο και διαφανή αποτελούν την καλύτερη δυνατή σφυγμομέτρηση σχετικά με τις προτιμήσεις των ασθενών στους γιατρούς. Ενώ σε συνδυασμό με πληροφορίες όπως το κόστος της επίσκεψης και κάθε ιατρικής πράξης καθώς και την εμπειρία και την εξειδίκευση, ο χρήστης πραγματικά μπορεί να βρει τον καλύτερο γιατρό για εκείνον. Το 63% των ασθενών όπως προέκυψε από την έρευνα του εργαστηρίου ELTRUN βρίσκει πλέον τον γιατρό που θα εμπιστευθεί online.

Τέλος, σε μία εκδήλωση γύρω από την υγεία δεν θα μπορούσε να λείψει η κορυφαία έκφρασή της ανθρωπιάς που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ιατρικό λειτουργημα. Έτσι, στην βραδιά αυτή σε κλίμα φορτισμένο από συγκίνηση, βραβεύτηκαν εκείνοι οι γιατροί που ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμα του doctoranytime, και έσπευσαν το καλοκαίρι του 2018 να βοηθήσουν τους πληγέντες από τις φωτιές.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κα. Ζήνα Κουτσελίνη και παρευρέθηκαν περισσότεροι από 270 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων γιατροί, πανεπιστημιακοί πρόεδροι Ιατρικών και Οδοντιατρικών συλλόγων της χώρας, φορείς υγεία και εκπρόσωποι από τον φαρμακευτικό κόσμο.

Το RevolutionizingHealth τελέστηκε υπό την αιγίδα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ» Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.), του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).

Την εκδήλωση υποστήριξαν οι εταιρείες ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ Α.Ε.Β.Ε. και B3D, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν η HuffingtonPost και το News 24/7.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διοργάνωση του Revolutionizing Health 2018 επισκεφθείτε το www.doctoranytime.gr ή τη σελίδα του στο Facebook.