Σακίρα: Τριπλή νικήτρια στα Latin Grammy - Η στιγμή που τραγούδησε με τους γιους της (Βίντεο)

«Τους έχω υποσχεθεί ότι θα είμαι ευτυχισμένη», είπε καθώς αφιέρωνε στον Σάσα και τον Μίλαν ένα από τα τρία βραβεία που κατέκτησε.
JORGE GUERRERO via Getty Images

Άφωνους άφησε τους δισεκατομμύρια θαυμαστές της η εμφάνισης της Σακίρα στα Latin Grammy 2023, που πραγματοποιήθηκαν χθες, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, στη Σεβίλλη της Ισπανίας. Η ποπ σταρ απέσπασε τρία βραβεία.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, η Σακίρα ανέβηκε στη σκηνή δύο φορές και τραγούδησε ζωντανά, ενώ παρουσίασε το single «Bzrp Music Sessions, Vol. 53», με τον Bizarrap, σε μια διαφορετική εκδοχή.

Η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια συνόδευσε την ερμηνεία της με μια εντυπωσιακή χορογραφία τάνγκο, φορώντας μια δημιουργία των Dolce&Gabbana.

Οι εκπλήξεις ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί. Καθώς εξελισόταν η λαμπερή βραδιά, η Σακίρα χάρισε στο κοινό μια συγκινητική ερμηνεία του τραγουδιού «Acróstico».

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά της, Μίλαν και Σάσα, που εμφανίστηκαν να τραγουδούν σε προηχογραφημένα βίντεο και συγκίνησαν το κοινό. Πρόκειται για τους γιους που έχει αποκτήσει η τραγουδίστρια με τον Πικέ.

Η Σακίρα αφιέρωσε στα παιδιά της το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς.

«Τους έχω υποσχεθεί ότι θα είμαι ευτυχισμένη», είπε και ευχαρίστησε το ισπανικό κοινό που «ήταν μαζί της στις καλές αλλά και τις κακές στιγμές».

(Με πληροφορίες από people).