Η τραγουδίστρια Cassie κατηγορεί τον ράπερ Σον «Diddy» Κομπς (Puff Daddy) για βιασμό και κακοποίηση

Τι υποστηρίζει η πρώην του, Κασάντρα Βεντούρα.
via Associated Press

Η τραγουδίστρια Κασάντρα Βεντούρα (Cassie) κατηγορεί τον γνωστό ράπερ Σον «Diddy» Κομπς (γνωστό και ως Puff Daddy) για βιασμό, κακοποίηση και σωματεμπορία.

Σε αγωγή που είδε το BBC, η Βεντούρα υποστηρίζει πως ήταν παγιδευμένη για μια δεκαετία κακοποίησης και βίας. Ο Κομπς, αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για προσπάθεια εκβιασμού του από την τραγουδίστρια, ενώ ο δικηγόρος του λέει πως οι ισχυρισμοί είναι «προσβλητικοί και εξωφρενικοί».

Η Βεντούρα, τραγουδίστρια της R&B και χορεύτρια, γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Cassie, ισχυρίζεται πως ο ράπερ τη βίαζε και την έδερνε σε διάστημα 10 ετών, από τότε που αυτή ήταν 19 ετών και αυτός 37. «Μετά από χρόνια σιωπής και σκοταδιού, είμαι επιτέλους έτοιμη να πω την ιστορία μου» αναφέρει σε δήλωσή της.

via Associated Press

Η αγωγή περιλαμβάνει περιγραφές βίαιης κακοποίησης που λέει ότι άρχισαν αφού γνώρισε τον ράπερ το 2005. Σύμφωνα με την καταγγελία, την πήρε στη δισκογραφική του, Bad Boy, και της έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ, οδηγώντας την σε εξαρτήσεις που «έλεγχαν τη ζωή της». Υποστηρίζεται πως την κακοποιούσε επανειλημμένα, ξυλοκοπώντας και κλωτσώντας την.

Σε δήλωσή του στο BBC News ο δικηγόρος του Κομπς είπε ότι η Βεντούρα είχε ζητήσει 30 εκατ. δολάρια απειλώντας να γράψει βιβλίο για τη σχέση τους που θα τον έβλαπτε, απαίτηση που απορρίφθηκε ως «εμφανέστατος εκβιασμός».

«Η κ. Βεντούρα κατέφυγε σε μια αγωγή γεμάτη αβάσιμα και εξωφρενικά ψεύδη, σκοπεύοντας να αμαυρώσει τη φήμη του κ. Κομπς, επιδιώκοντας να βγάλει χρήματα» πρόσθεσε ο δικηγόρος του ράπερ, Μπέντζαμιν Μπράφμαν.

Ο δικηγόρος της Βεντούρα, Νταγκ Γουΐγκντορ, είπε ότι ο Κομπς της πρότεινε οκταψήφιο ποσό για να σιωπήσει και να μην υποβάλει την αγωγή. Η ίδια «απέρριψε τις προσπάθειές του και αποφάσισε να δώσει φωνή σε όλες τις γυναίκες που υποφέρουν σιωπηλά», υποστήριξε.

Επίσης, στην αγωγή υποστηρίζεται ότι ο Κομπς της είχε πει ότι σχεδίαζε να ανατινάξει αυτοκίνητο που ανήκε στον ράπερ Kid Cudi, καθώς ζήλευε που η Βεντούρα είχε σχέση μαζί του. «Ο κ. Κομπς είπε στην κ. Βεντούρα πως θα ανατίναζε το αυτοκίνητο του Kid Cudi και ότι ήθελε να διασφαλίσει πως ο Kid Cudi ήταν σπίτι με φίλους του όταν θα γινόταν. Εκείνη την περίοδο το αυτοκίνητο του Kid Cudi εξερράγη» αναφέρεται.

Δημοφιλή