Καθημερινές υπερβολές: «Αισθάνθηκα σαν να με αγκάλιαζε ένας άγγελος», είπε η γυναίκα που συνάντησε τη Beyonce

Έμεινε με ανοιχτό το στόμα και έγινε viral

Η Susan Monaghan μαγεύτηκε από τη Beyonce όταν πέτυχε την ίδια και τον σύζυγό της, Jay-Z, σε ξενοδοχείο που έμεινε το ζευγάρι ένα βράδυ πριν τα βραβεία Grammy, σύμφωνα με το BBC.

Η Monaghan έμεινε έκπληκτη με αυτή τη συνάντηση και όταν είδε τη viral φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, στην οποία ανοίγει το στόμα της από θαυμασμό, τη χαρακτήρισε ως «ξεκαρδιστική».

Δεν ήταν όμως μόνο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που κοινοποίησαν τη φωτογραφία. Η Beyonce ανήρτησε την εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκέντρωσε περισσότερα από 4 εκατομμύρια likes.

Instagram

«Νομίζω ότι τη δημοσίευσε για μένα, για να με πιστέψει ο κόσμος ότι λέω αλήθεια», δήλωσε η Monaghan στην Boston Globe.

Η γυναίκα που βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να επισκεφτεί την εγγονή της, πρώτα είδε τον Jay-Z αλλά δεν ήταν σίγουρη αν ήταν αυτός και λίγο αργότερα είδε τη Beyonce. «Την κοίταξα και έλεγα από μέσα μου ότι κανείς δεν θα με πιστέψει αν το πω σε άλλους». Αυτά ήταν τα λόγια που είπε και στο ζευγάρι, όταν η Beyonce χαμογέλασε και της είπε «Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά».

«Αισθάνθηκα σαν να με είχε αγκαλιάσει ένας άγγελος. Νομίζω ότι είναι μια ξεκαρδιστική εμπειρία και μόνο σε εμένα θα μπορούσε να είχε συμβεί».

Πηγή: BBC