Σε άλλον ασθενή ανήκει η εξέταση του Φλώρου με την οποία αποφυλακίστηκε

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, η εξέταση με την οποία ο Αριστείδης Φλώρος έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% ώστε να εγκριθεί η αποφυλάκισή του ανήκε σε άλλον ασθενή.
eurokinissi

Σε συνέχεια των μεγάλων αποκαλύψεων στις οποίες έχει προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες το NEWS 24/7 και το Ραδιόφωνο 24/7 για την πολύκροτη υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου, προστίθενται και νέα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα καθιστώντας πλέον σαφές ότι υπήρξε πλαστογραφία που οδήγησε στην αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με νέα αποκάλυψη που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, η ιατρική εξέταση πάνω στην οποία στηρίχθηκε η αποφυλάκισή του, ανήκε σε άλλον ασθενή.

Όλα δείχνουν πλαστογραφία

Το news247.gr έχει αρχίσει τις τελευταίες ημέρες να ξετυλίγει το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης, φέρνοντας στη δημοσιότητα πληροφορίες που καθιστούν σαφές ότι υπήρξε πλαστογραφία για την αποφυλάκιση Φλώρου.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για εκτεταμένη πλαστογραφία στην υπόθεση της αποφυλάκισης Φλώρου. ”Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα”, ενώ υπογράμμισε ότι δεν αποκλείεται να έχει πλαστογραφηθεί και η υπογραφή της γιατρού.

Από την πλευρά της, η γιατρός Καλλιρόη Λάμπρου, η οποία φέρεται να υπογράφει σχετική γνωμάτευση μετά από εξέταση στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του νοσοκομείου ”Ευαγγελισμός”, μιλώντας στο NEWS 24/7 για την υπόθεση, δήλωσε μεταξύ άλλων:”Ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου.Είναι πλαστή. Ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο”.

Η σπιρομέτρηση που έγινε στον Ευαγγελισμό και είχε ως αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί ο Αριστείδης Φλώρος, καθώς εμφανίστηκε με ποσοστό αναπηρίας 70%, φέρεται να ανήκει τελικά σε άλλον ασθενή. Από τα νέα στοιχεία που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, προκύπτει ότι η εξέταση ανήκει σε ασθενή που πράγματι αντιμετωπίζει σοβαρό πνευμονολογικό πρόβλημα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι πλαστό φέρεται να είναι το δεύτερο έγγραφο που φέρει την υπογραφεί του επικεφαλής της πνευμονολογικής μονάδας του νοσοκομείου, ο οποίος, μιλώντας στην ίδια πηγή, υποστηρίζει πως δεν έχει εξετάσει τον Αριστείδη Φλώρο, ούτε υπέγραψε κανένα έγγραφο.

Το συγκεκριμένο έγγραφο δεν υπάρχει στο αρχείο του Ευαγγελισμού, ενώ δεν έχει διαβιβαστεί ούτε στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Πίσω στη φυλακή

Υπό το φως των τελευταίων αποκαλύψεων, ο Αριστείδης Φλώρος θα μεταφερθεί και πάλι στις φυλακές Χαλκίδας, ενώ το πρωί του Σαββάτου πέρασε εκ νέου τις πύλες των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Την ίδια ώρα, μεγάλες διαστάσεις παίρνει η προκαταρκτική έρευνα, ενώ το Συμβούλιο Εφετών Εύβοιας είχε προηγουμένως ”διαγράψει” το βούλευμα της αποφυλάκισης Φλώρου.