ΠΟΛΙΤΙΚΗ
08/01/2019 21:57 EET | Updated 08/01/2019 22:08 EET

Σε κενό αέρος η συγκυβέρνηση. Παρασκευή το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου

NurPhoto via Getty Images

Οι εκκρεμότητες θα παραμείνουν στη συγκυβέρνηση για τρία ακόμη 24ωρα, αφού η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή. 

Ο υπουργός Άμυνας, όπως έγινε γνωστό, ανέβαλλε για την Παρασκευή τη συνέντευξη που θα έδινε αύριο το βράδυ σε τηλεοπτικό σταθμό, την ίδια ώρα με αυτή του πρωθυπουργού σε άλλο κανάλι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η αναβολή αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι την ίδια ημέρα θα γίνει νωρίτερα η συνάντηση με τον πρωθυπουργό.   

 Νωρίτερα, όλα έδειχναν ότι η μόνη «συζήτηση» που θα είχαν οι δύο εταίροι θα ήταν από τις τηλεοπτικές μας οθόνες, αφού είχαν και οι δύο είχαν προγραμματίσει συνεντεύξεις. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, την Τετάρτη θα παραχωρούσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στις 19:55, ενώ μία ώρα νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιζόταν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open. Ωστόσο, ο κ. Καμμένος άλλαξε για την Παρασκευή το ραντεβού του στο Star, αφού έκλεισε το ραντεβού με τον πρωθυπουργό. 

Σημειώνεται ότι για αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, στις 10 το πρωί. 

Sponsored Post