Σε λάθος έτος προσγειώθηκαν οι επιβάτες πτήσης που υποσχέθηκε ταξίδι στο χρόνο

Οι επιβάτες δεν έζησαν τελικά δύο Πρωτοχρονιές, όπως περίμεναν.
Nirian via Getty Images

Οι επιβάτες μιας πτήσης της United Airlines ήλπιζαν να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο για την Πρωτοχρονιά -όπως τους υποσχέθηκαν- αλλά τελικά δε στάθηκαν τυχεροί στην εκκίνηση του 2024.

«Η πτήση UA200 ήταν αρχικά προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το Γκουάμ στις 7:35 π.μ. την 1η Ιανουαρίου 2024 και να προσγειωθεί στη Χονολουλού της Χαβάης στις 6:50 μ. μ. στις 31 Δεκεμβρίου 2023 - ταξιδεύοντας σε διαφορετικές ζώνες ώρας και μεταφέροντας τους επιβάτες ένα χρόνο πίσω.

«Ζεις μόνο μια φορά, αλλά μπορείς να γιορτάσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δύο!», έγραψε η United Airlines στο Χ (πρώην Twitter) νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα. Σε μια άλλη ανάρτηση της στο Instagram για την πτήση UA200, έγραψε: «Το ταξίδι στο χρόνο είναι πραγματικό».

Το χρονικό άλμα στη ζώνη ώρας για την Πρωτοχρονιά δεν αποτελεί νέα πρακτική. Κάθε χρόνο, υπάρχουν πτήσεις που προσφέρουν στους επιβάτες την ευκαιρία να ξανά γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όμως, όσοι ήταν στην πτήση UA200 απογοητεύτηκαν. Η πτήση καθυστέρησε - τελικά αναχώρησε από το Γκουάμ στις 1:49 μ. μ. της 1ης Ιανουαρίου και έφτασε στη Χονολουλού στις 12:34 π. μ. της 1ης Ιανουαρίου. Έτσι οι επιβάτες έχασαν την αντίστροφη μέτρηση στη Χονολουλού.

Απογοητευμένοι οι επιβάτες που δεν γιόρτασαν δύο φορές

Αρκετοί επιβάτες εξέφρασαν στη συνέχεια τα παράπονά τους στο X, πρώην Twitter. «Υπέροχη ιδέα, κρίμα που καθυστέρησε! Υποτίθεται ότι θα ήμουν σε αυτή την πτήση. Πάει ο διπλός εορτασμός του νέου έτους», έγραψε ένα άτομο κάτω από το αρχικό tweet της United Airlines.

«Έκλεισα αυτή την πτήση ειδικά για αυτό το λόγο», αναφέρει ένα άλλο σχόλιο. «Λάβαμε ειδοποίηση καθυστέρησης και δεν είναι προγραμματισμένο να μπούμε στην πτήση μέχρι την 1/1». Η αεροπορική εταιρεία απάντησε στο Χ προσφέροντας στους επιβάτες βοήθεια για την επανακράτηση θέσεων.

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Photosomnia via Getty Images

Οι επιβάτες άλλων ακριβών πτήσεων είχαν καλύτερη τύχη. Η πτήση CX872 της Cathay Pacific, η οποία αναχώρησε από το Χονγκ Κονγκ λίγο μετά τη 1 π.μ. της 1ης Ιανουαρίου και έφτασε στο Σαν Φρανσίσκο στις 8:22 μ.μ. της 31ης Δεκεμβρίου και η πτήση NH106 της All Nippon Airways, η οποία αναχώρησε από το Τόκιο στις 12:48 π.μ. της 1ης Ιανουαρίου και προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες στις 5:12 μ. μ. της 31ης Δεκεμβρίου.

(Πηγή: CNN)

Δημοφιλή