ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/07/2018 13:48 EEST

Σύλληψη 4 ατόμων για πλιάτσικο σε καμμένα σπίτια στο Νέο Βουτζά

Οι δράστες εντοπίστηκαν από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν τη νύχτα στην περιοχή

Eurokinissi

Δυστυχώς δεν λείπουν τα περιστατικά πλιάτσικου στα ήδη ρημαγμένα σπίτια των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής. Γι αυτόν τον λόγο η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή έχει στείλει πολλές δυνάμεις στην περιοχή για περιπολίες.

Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που ακόμα και από την στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά έχουν προσφέρει τα μέγιστα στους συμπολίτες τους, κατά τη διάρκεια περιπολίας στον Νέο Βουτζά, εντόπισαν χθες περίπου μισή ώρα μετά τις 11 τη βράδυ και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τέσσερις Έλληνες έναν 22χρονο, έναν 25χρονο και δύο 26χρονους, την στιγμή που είχαν εισβάλει στο σπίτι πυρόπληκτων και αφαιρούσαν όσα αντικείμενα αξίας είχαν μείνει όρθια.

Όπως αναφέρει το news247.gr, οι θρασύτατοι κλέφτες που δεν σεβάστηκαν ούτε τον πόνο και το δράμα αυτών των ανθρώπων ακινητοποιήθηκαν αμέσως από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν και ερευνάται αν είναι υπεύθυνοι και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις στην περιοχή.

Στο μεταξύ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων, ήδη έχουν διατεθεί ομάδες προσωπικού που κάνουν μικτές περιπολίες στην περιοχή, με περίπου 15 οχήματα και 250 στρατιώτες», προκειμένου, μαζί με την αστυνομία - και με την ευθύνη της αστυνομίας - να διασφαλιστούν οι πληγείσες περιοχές.