ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/09/2018 22:32 EEST | Updated 11/09/2018 10:25 EEST

Ραντεβού θανάτου στην Αγία Παρασκευή, σεσημασμένος για ναρκωτικά ο νεκρός

Ραντεβού θανάτου «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Google Inc

Αρωμα… νύχτας έχει, σύμφωνα με την Αστυνομία, η εκτέλεση ενός άνδρα το βράδυ της Δευτέρας, στην Αγία Παρασκευή.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από την Ασφάλεια. Πρόκειται για έναν άντρα 51 ετών, γνωστό στις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών αλλά και για τις επαφές του με ανθρώπους της νύχτας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22:00 της Δευτέρας το θύμα βρισκόταν  μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο μάρκας Fiat, έξω από κοιμητήριο επί της οδού Νεαπόλεως, στην Αγία Παρασκευή, όταν ξαφνικά τον πλησίασε μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Ο μοτοσικλετιστής σταμάτησε δίπλα στην πόρτα του οδηγού και πυροβόλησε εξ επαφής, τουλάχιστον τέσσερις φορές, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα το θύμα.

Η μία σφαίρα τον πέτυχε στο κεφάλι και άλλες δύο στο σώμα. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε για να γίνουν έρευνες. Οι αστυνομικοί εκτιμούν  ότι επρόκειτο για ραντεβού θανάτου. Πιθανόν το θύμα, που είχε ξυρισμένο κεφάλι, να μετέβη στο σημείο για να συναντήσει κάποιον, ο οποίος σχεδίασε την εκτέλεσή του.

Η πρώτη εκδοχή που εξετάζεται από την Ασφάλεια Αττικής είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ομάδες της νύχτας. Το δεύτερο σενάριο είναι να πρόκειται για διαφορές για ναρκωτικά