ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/11/2018 13:54 EET | Updated 11/11/2018 13:54 EET

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: «Γάζωσαν» με όπλο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας

Ξημερώματα, τρεις ώρες πριν την έναρξη του Μαραθωνίου, όπου το κέντρο της Αθήνας ήταν κλειστό και η αστυνόμευση ενισχυμένη, άνοιξαν πυρ κατά αυτοκινήτου.

TrongNguyen via Getty Images

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία τα ξημερώματα της Κυριακής όταν άγνωστοι «γάζωσαν» με όπλο αυτοκίνητο κοντά στην οδό Μιχαλακοπούλου στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 4.00 το πρωί δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα άνοιξαν πυρ εναντίον δύο ατόμων αλβανικής καταγωγής που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους. Οι σφαίρες πέτυχαν το αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν σε δευτερόλεπτα με τη μηχανή τους και παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκαν. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στόχος τους δεν ήταν να δολοφονήσουν τα θύματά τους αλλά να στείλουν εκφοβιστικό μήνυμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο θύματα είναι ιδιοκτήτης μπαρ στην οδό Λιοσίων στο κέντρο της Αθήνας. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Η Αστυνομία εξετάζει δύο ενδεχόμενα. Το πρώτο η υπόθεση να σχετίζεται με ναρκωτικά και το δεύτερο με εκβιασμούς της νύχτας.

Την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Sponsored Post