ΔΙΕΘΝΕΣ
09/09/2019 19:42 EEST

Συνελήφθη καθηγήτρια που έστελνε πρόστυχα βίντεο και έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της

Λίγους μήνες αφού προσελήφθη.

Μολονότι, η Τάλια Γουόρνερ προσλήφθηκε μόνιμη καθηγήτρια Υγείας τον Φεβρουάριο του 2018 στην Μινεσότα των ΗΠΑ, δεν άργησε να έρθει κοντά με τους μαθητές της, μιας και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους έκανε σεξ με 15χρονο μαθητής, σύμφωνα με τις αρχές. Στο μεσοδιάστημα προηγήθηκε ανταλλαγή φωτογραφιών και πρόστυχων βίντεο μεταξύ τους.

Η 23χρονη καθηγήτρια κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ανηλίκου, για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή για σεξουαλικούς σκοπούς και για έκθεση ανήλικου σε πορνογραφικό υλικό. Την αποκάλυψη της παράξενης σχέσης μαθητή-καθηγήτριας, έκαναν ένας καθηγητής και οι συμμαθητές του νεαρού, επειδή είχαν καταλάβει ότι η συχνή επαφή τους ήταν ύποπτη.

Ο έφηβος αρνήθηκε πολλάκις κάθε επαφή, αλλά στο τέλος λύγισε και τα παραδέχτηκε όλα.  Είχαν ανταλλάξει πρόστυχες φωτογραφίες, κείμενα και βίντεο στο Snapchat μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2018, το ζευγάρι έκανε σεξ στο σπίτι της καθηγήτριας κοντά στη λίμνη Bear, όταν τον πήρε με το αυτοκίνητό της μετά από αγώνα μπάσκετ.

Η Γουόρνερ έχει τεθεί εκτός υπηρεσιών από τα μέσα Φεβρουαρίου, καθώς η αστυνομική έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη. Στις 28 Αυγούστου συνελήφθη. Προβλέπεται μέχρι και τεσσαρακονταετής φυλάκιση και πρόστιμο 100.000 δολάρια.

 

Πηγές: Sun, ΝY Post