Συνελήφθη ο επικίνδυνος ληστής που είχε δραπετεύσει από τα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 40χρονος μαζί με ακόμα δύο συνεργούς του είχε πραγματοποιήσει ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στα Βίλια.
police car/eurokinissi

Μετά από κινηματογραφική επιχείρηση με τη συνδρομή πάνοπλων ανδρών της ΕΚΑΜ συνελήφθη πριν από λίγο ο 40χρονος Αλβανός κακοποιός, ο οποίος είχε δραπετεύσει από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια.

Η σύλληψή του έγινε στο Χαϊδάρι, όπου είχε βρει προσωρινό καταφύγιο σε σπίτι.

Ο 40χρονος μαζί με ακόμα δύο συνεργούς του είχε πραγματοποιήσει ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στα Βίλια, όπου έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους κακοποιούς και τους αστυνομικούς.

Οι δράστες δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ όταν είδαν ότι στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν στα πυρά. Ο δραπέτης είχε τραυματιστεί από σφαίρα και στη συνέχεια συνελήφθη. Αφού νοσηλεύτηκε φρουρούμενος στο Τζάνειο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής μέχρι να γίνει η μεταγωγή του στη φυλακή, καθώς ο Εισαγγελέας είχε ήδη διατάξει την προφυλάκισή του.

Τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης κατάφερε μαζί με ακόμα ένα άτομο να κόψει με λίμα τα σίδερα του παραθύρου των κρατητηρίων και να αποδράσει. Μαζί του επιχείρησε να δραπετεύσει ακόμα ένας κρατούμενος, ο οποίος συνελήφθη από φρουρό του κτιρίου.

Για την απόδραση έχει διαταχθεί ΕΔΕ από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για να αποδοθούν ευθύνες στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία την ώρα που έλαβε χώρα το περιστατικό.

Popular in the Community