Σύννεφα, βροχές και επιστροφή της σκόνης την Πέμπτη

Σύννεφα, βροχές και επιστροφή της σκόνης την Πέμπτη
Eurokinissi

Λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανόν το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η ΕΜΥ. Παράλληλα, ευνοείται η μεταφορά σκόνης, κυρίως στα νότια.

Ειδικότερα, για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για την Παρασκευή προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση θα σημειωθεί τις βραδινές ώρες στα νότια, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης, κυρίως στα νότια.

Δημοφιλή