ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14/06/2018 14:37 EEST | Updated 14/06/2018 14:41 EEST

Σεξιστής ο Σταύρος Θεοδωράκης;

Γιατί μείωσε έτσι εύκολα τη γυναίκα συνάδελφο του;

SOOC

Κάτι δεν πήγε καλά (και) σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής. Βρισκόμαστε λίγα λεπτά αφότου ο κ. Μητσοτάκης είχε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, έχει ήδη τοποθετηθεί η κ. Γεννηματά και πλέον τον λόγο έχει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ώσπου η (γυναίκα με τις γόβες) κ. Κατερίνα Μάρκου παρεμβαίνει την ώρα που μιλούσε για τη Θεσσαλονίκη ο (άνδρας με τα παπούτσια) επικεφαλής του Ποταμιού. Του είπε μάλιστα πως όσα λέει ο ίδιος τώρα στη Βουλή δεν μπορεί να τα πει στην πόλη προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Θεοδωράκη ο οποίος γύρισε και της είπε: 

«Εγώ κυκλοφορώ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα δικά σας τακούνια δεν κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη».

Και συνέχισε επαναλαμβάνοντας τα ίδια, αλλιώς. Δηλαδή: Βγάλτε τις γόβες σας να πάτε στη Θεσσαλονίκη ή τα ψηλοτάκουνά σας. 

For the record, η κ. Μάρκου έχει εκλεγεί στη Β′ Θεσσαλονίκης. Ήταν στο Ποτάμι (του κ. Σταύρου) μέχρι το Νοέμβριο του 2016 όταν και ανεξαρτητοποιήθηκε και (ντραμς) οι γόβες είναι παπούτσια. 

Οπότε, την επόμενη φορά πείτε: «Τα δικά σας τα παπούτσια δεν κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη».

Τι στο καλό σας έπιασε με τις γόβες και τα ψηλοτάκουνα; Και ποιος σας είπε ότι για να πάει κάπου μία γυναίκα πρέπει να βγάλει τις γόβες της... 

Επίσης, έστω ότι ο κ. Θεοδωράκης δεν είχε σεξιστική διάθεση, τι ήθελε να πει; Γιατί να μειώσει έτσι ΕΥΚΟΛΑ μία γυναίκα συνάδελφό του; Τι συμβολίζει το τακούνι για τον κ. Θεοδωράκη;