ΔΙΕΘΝΕΣ
01/03/2018 16:49 EET | Updated 01/03/2018 16:50 EET

Σκηνές τρόμου σε πτήση. Επιβάτης παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκα και προσπάθησε να επιτεθεί σε μωρό

Σκηνές πραγματικής τρέλας εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια μίας πτήσης της Siberian Αirlilnes από την Αγία Πετρούπολη προς το Νοβοσιμπίρσκ όταν ένας επιβάτης παρενόχλησε σεξουαλικά μία νεαρή και επιτέθηκε σε άλλες γυναίκες προσπαθώντας να τις στραγγαλίσει. Η επιθετική συμπεριφορά του όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς όπως αναφέρει η The Sun ο 47χρρονος επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές εναντίον και αντρών επιβατών, ενώ κάποια στιγμή προσπάθησε να χτυπήσει και ένα μωρό.

Σύμφωνα με περιγραφές άλλων επιβατών όλα ξεκίνησαν όταν ο 47χρονος άρχισε να πηγαίνει από την μία πλευρά της καμπίνας στην άλλη και να κάθεται τυχαία δίπλα σε άλλους επιβάτες, κυρίως γυναίκες τις οποίες παρενοχλούσε και τρομοκρατούσε. 

«Μία αεροσυνοδός του ζήτησε να καθίσει στο πίσω μέρος (του αεροπλάνου) αλλά εκείνος συνέχιζε να περπατά πάνω κάτω και άρχισε να επιτίθεται σε τυχαίους επιβάτες και να τους χτυπάει. Στη συνέχεια κάθισε δίπλα σε μία νεαρή γυναίκα και άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά. Την άρπαξε και της τράβηξε τα μαλλιά», περιγράφει ένας επιβάτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιθετική συμπεριφορά του 47χρονου δεν σταμάτησε εκεί, και όπως περιγράφει επιτέθηκε και σε ένα μικρό κορίτσι αρπάζοντάς το από τον λαιμό ενώ προσπάθησε να αρπάξει από τα χέρια ενός άντρα το μωρό που κρατούσε.

«Επιτέθηκε σε νέες γυναίκες και προσπάθησε να τις στραγγαλίσει, χτυπούσε τις πλευρές της καμπίνας και τα παράθυρα. Περπατούσε κατά μήκος της καμπίνας και χτυπούσε τους επιβάτες. Ήρθε επάνω μου και ρώτησε αν τον ξέρω - είπα όχι - έτσι χτύπησε κι εμένα», περιγράφει άλλος επιβάτης

Από τη στιγμή πάντως που επιβάτες και πλήρωμα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 47χρονο ολοκλήρωσε το ταξίδι του δεμένος σε μία θέση, ενώ στο Νοβοσιμπίρσκ τον περίμεναν άντρες της αστυνομίας.

Πηγή: The Sun